Friday, May 29, 2009

Setelah sekian lama......

Setelah terlalu lama menyepi, masing2 ader komitmen..selalu clashing pada masa, hanya dapat berhubung melalui sms dan phone call.Akhirnya teman ku semasa alam persekolahan, teman sekampung (Benut gaks) sekarang teman cyber, salah seorang my best blogger frend and facebook. Finally..Jaya Jusco sekali lagi menyaksikan sebuah pertemuan untuk Eiba...adduusss Vee... Terima kasih yaa...akhirnya impian kita untuk makan bersama terrealisasi juga....



Vee makin cantik, semakin gebu...dan yang penting..semakin ceria...



Puteri, anak Vee yang pemalu..tapi berani..sebaya ngan eiqa...lincah dan petah..



Menu nie untuk "bodyguard" eiba...untuk keselamatan mestilah bawak pengiring..bahaya woo..kalu gurl jenjalan sensorang..sekarang ramai orang jahat kan????



Yang ini untuk Anak sedara Vee si Hanis..katanya nak diet..kihkihkih... tengok ler pinggan dia tu...memang betul2 diet yang x hengat...!!



Ari tu Vee kata dia masak spagetti..nyaris2 Eiba ngan TB datang Kota pasal nak makan spagetti yang Vee masak... Sib baik TB kata x baik... Kalau x silap2 Vee kena masak lagi tawww... My feveret tuuu....



Vee & Puteri & Hanis



Order jangan tak order yer...



Vee sempat memberi hadiah untu Eiba...aduyaii... Terima kasih Vee... Kita bertemu nie pun dah cukup baik... Masih ingat lagi yaa my kesukaan... Coklat ngan Bear..bertambah lah koleksi Eiba...Bear yang comel2...Teng kiu Vee...



Cantik kan?? Sepasang Bear..Vee Kata bila tgk bear nie Eiba mesti ingat Vee...
Vee..x der bear nie pun..Eiba akan ingat Vee...Mesti mau ingat..Eiba banyak citer pasal Eiba dulu kan??? Terima kasih kerana sudi jadi sahabat baik Eiba...



Bear beserta coklat dari Vee..Dan Eiba tahu..ianya terlalu istemewa untuk Eiba dan persahabatan kita....



Sebagai penghargaan pada Vee..Eiba letak betul2 kat depan PC eiba kat opis..Kalau bawa balik rumah sure Eiqa nak punya..dia punya da banyak... hehehehehehehehe....

6 comments:

vee said...

coklat tu dah mkn lom?
sdp x ba?
klu sdp lain kali v bg lagi...hee..
tp birthday ko lama lg kan..
xkan nak bg coklat je kot...
any special request??
lepas ni mesti kena jmpa lg tau..
td x abis cite lg..
byk lg cite tau..

hysMan.. said...

wahhh..
gasak makan je kak ye..
nanti jd giant,makin gebu plak udah la ye..
hehehee...
aik,kat jusco tebrau lagi ke??
uish,ni mmg pelanggan setia jusco nih..
hahhaaaa...

btw,chantek patung tu..
heheee..

ku tak sempurna said...

alalalala..

comey nya bear tu..

cukulet tu dah habis ke blum??
meh la lygkan ke sini sikit :D

Eiba said...

Vee cayang...coklat da habis... Memang sedap sangat!!! Anak2 pun suka.. Teng kiu arr..Request??? Uiikkss...kang nak request panjang laks list nya...x terlayan ko...

Man.. Makan selagi boley Man..kang x dapat makan lagi...susah gaks kan...bersyukurlah jadi rakyat malaysia yang sentiasa banyak makanan..

KTS..mahap laaa...da abis coklat nya..yummy..yummyy tawww....

MaMaQaYPo FaMiLy said...

syiok kan leh jumpa kawan lama.. pastu dpt present lak... :D

Eiba said...

Mama - mmg syok giller...x habis lagik citer2 tuuu...bila ntah dapat cont. smla.. hhhehehehe..qenduu tul kat kawan2 saya tawww....