Wednesday, May 27, 2009

...Kita Bertiga....


Semalam petang balik dari keje, apa lagi merempit lah balik ke PG. Amik anak2 ku dari rumah pengasuhnya dan sekolah Akmal. Eiba nak ke ECONSAVE yang kat Taman Scientex tu..da lama sangat x kesana...

TB cakap dia ada keje kat kilang, so kami bertiga saja huhuhuhuhu.. Plan nak beli susu ngan makanan ringan saja...



Apa yang Eiba nak bagi tau di sini...harga kat ECONSAVE memang jauh lebey murah dari harga kat UO, TESCO or GIANT apa lagi kat JUSCO!! sayur diaaa....uuurrmmmmpp...memang marverlous....Segar!!! Dan sangat teruja bila losyen yang Eiba selalu guna beza harga sehingga 1 hinggit!!! Korang boley bandingkan sendiri harga Susu Ducthlady, Air Marigold, telor, sayur2an, biskut, mandian dan semua lah yang malas Eiba nak type semua kat sini... Dan bayangkan berapa banyak yang kita boleh jimat.. kan??? Itu pun kalau kita bijak berbelanja laaaa.....

Cam biasa kalau da nampak barang murah...hehehehhehehe..lari budget gakss...huwwaaaaa.....huwaaaa....

5 comments:

ku tak sempurna said...

ramai yg kata sayur kat econsave segar dan murah..

tak pernah shopping kat situ..
sbb jauh sgt dr rumah..

MarLadyD said...

econsave?ko tak cakap pun nak pi sana aritu....lenkali aku nk pi gak lah..

Eiba said...

KTS - Memang murah2 taw...teruja sangat tgk harga barang2 kat situ.. Beli sekali gus laaa... yang penting berbaloi...

LadyD - Kat taman Scientex, ko nak redah ke Pasir Gudang ker??? Kalau nak betuii...apa lagi...pas gaji nanti kita pi soping barang dapur kat sana yerk???

hysMan.. said...

mmg murah giler brg2 kt econsave..
dulu time blajo dok kat cahaya masai slalu dok beli barangan dapur kat sana..murah wooo...

baru 2minggu lepas pegi sana..hehee..
tapi sana tak besnya byk mat2 bangla la weh..nak merendek bwk awek pon kena kasi 100% security..hehe....

bab2 shoping no 1 naaa..
haha

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Econsave? tak penah tau lak.. kat alor star tak ada...