Monday, May 25, 2009

MarLadyD belanja makan....

Jam 1 petang, pas habis keje pada sabtu yang lepas, Eiba amik Mar kat rumah nya. Plan awal nak temankan Mar pi tgk Movie ( Night in the Muzium 2 ) Eiba memang x berapa nak suka masuk wayang nie... Kalau tanya kenapa??? Banyak sebab nya...hehehehehehehehehe...
Kebetulan yang baik...fuuuhhh...punya lah ramai insan2 yang berbaris nak beli tiket... Sib baik Mar pun ok..so we all x jadik lah tengok movie...



Tanda Eiba parking kete kat J152. kang balik tak dapat carik pulak kete ku di mana. Maklum bila parking kat dalam nie..masuk ikut sinun...keluar ikut sinin...pusing2 kan?? U all tahu laa...JUSCO kat tebrau nie kan yang paling besar kat Malaysia.. Rasanya Asia kot??? Any idea???



Menu yang nak di order...Eiba pun tak tahu..so keputusan nya..Mar yang order laa... Eiba tukang makan...Korang tengok laaa... Punya banyak Mar order...sapa tah nak makan... huhuhuhuhu... Layanzzzz......


Ehemmpp...sempat lah eiba amik pics my best frend nie... Dari form 1 untill now.. Mar memang best... dan yang lagi best laks...hubby dia pun orang kampung eiba gaks..!! So buat mar tengkiu arr for the lunch... love it... Dan hari ini...1st time Eiba lihat mar sedikit bersolek...Cantik taww...dengan lipstic & sedikit eyeshadow... Look different and sweet...



Buat Pu3 Kirana...ehhh..tgk betul2..muka we all nie ader iras ker??? Sukati jer ko dek...Hehehehehehe...agaknya sebab selalu jumpa kan??? Tu yang jadik cam nak sama...


Sekadar coretan buat Sahabat ku Mar....

Sahabat ku
kau curah kasihmu
lantas mendamaikan gelora jiwaku
sedamai pulau
mengukir senyumku
menenang jiwaku
membangun mindaku
Namun hati mu..
Adakah aku yang tidak mengerti???

Sahabat ku
Kau tak pernah berpaling
Apalagi memandang dingin
Pada Mata dan helaan nafas
Kadang2 yang tak di mengerti oleh sesiapa pun
Dan hati mu
Sukar untuk dikenalpasti
Meskipun sudah sekian lama kita bersama
Nyata kau lah..
Sahabat ku yang Istemewa..

Dan sahabat ku...
Setulus hati ku mendoakan
Agar kebahagiaan dan ketenangan
Sentiasa menjadi milik mu selalu....

12 comments:

razlyen78 said...

Ye la eiba muka korang berdua sekali imbas mmg same mcm kembar pun ada cute.....

Kamezaim said...

marlady ni mmg, asyik belanja si eiba je.. bukannya nak belanja kamezaim pun.. nanti kanda merajuk dgn dinda baru tau..

Eiba said...

Razlyen... gamaknya pasal da selalu sgt bersama kan?? Tu yang muka ada iras tu hikhikhik...

Aiiiyyyaakkk.... Kanda kame nak majuks??? Iskkk...iskk...meh..meh..dtg jb...nanti dinda Mar belanja...i follow k???

Pu3 said...

Salam Selasa Kak Eiba..
hehe..
a'a la.. u both look similar..macam sibling..ladyD akak n k.eiba, adik..hehe.. sejibik.. skali tgk cam kembar.. kalo ckp kembar pn org mesti caye..
haih..jeles neh..hehe..

psst! psst! cian akak2 xdpt nengok Muvie..hehe..len kali g awal2..2jam b4 show, kmfm ON je.. ;)

vee said...

sedeynya x dpt join korang..huhuhu..
next time plan btl2 tau..
i belanja u..kat mana aje..kat bulan, kat bintang...

hysMan.. said...

ini kembar kaaa??
kembar jusco yo!!!
huhu...
similar la kak..
hehe...

kak,skrg jusco tebrau bukan lagi yg terbeso,la nih da jadik yg ke-2 terbesar kat m'sia kot..
1st kat jusco bukit tinggi,klang..
3rd kat bukit indah,gelang patah..
hehe...
cheewah!! alert tuuu..

~akak,bila nak payung kembang saye nih???ngeh3x....

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Mmg cam KEMBAR la u all!!!

Eiba said...

Huhuhuhuhuhuhu....apasl suma kata gua kembar??? Iskk...isskk.... X per laa...kami pun rapat kan..?? So nak wat cemana...

Vee...hamboiii aaaiii...kebulan..ke bintang lah pulak... eiba ok jer...tapi kalau vee tul nak belanja...apa kata belanja eiba hand bag LV kihkihkihkih.... ada berani???

Hysman...iyer ker dek??? Yang ke2 dah yer... x ikuti laaa...last time baca kat paper masa Jusco tu nak di buka.. terbesar kat malaysia.. haduiii byk sgt soping kompleks ekk??

hysMan.. said...

yang tak beshnye skrg nih jusco permas jaya pon da kena bayo parking...
adoooiiiiiii!!!!

huhuhuh...

~pompuan beselah kak taunye shopping je..nak lagi skrg ni jusco ade sale plak..alert bebeno tang tu..hahahaa..
manenye nak tau hal laen..
kihkihkih...

Eiba said...

Hysman oiii... ko nie kan dek...mulut cam gurl tawww...peramah gillers...

Pandailah ko pompuan kaki soping... Kitaorg sebenarnya tgh menjana ekonomi negara taw x...yer laaa..lelaki apa taw kan??? hehheheheheehhe....

Fina said...

ha'a ek? sama..

Mannspider said...

Macam familiar aje muka korang berdua eh?.....dulu kat sekolah ada budak muka cam korang la...comot aje waktu tu..tak sangka skrg.....mak aih...tak banyak berubah! :P gurau jer!iw