Tuesday, May 5, 2009

Award pengenalan dari MamaQaypo

Cantik kan??? Thanks to MamaQaypo yang memberi Eiba award nie, walau baru saja kenal kan Mama kan??? Kalau tengok muka mama yang sweet tu..alahai nak call mama cam x best jer... Tapi da semua orang Call "mama".. Eiba ikut saja... Apa pun..pada semua kan...kalau nak award cam nie... Jengah lah blog Mama... Kita akan terus jadi sahabat...


5 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Thanks sudi la pulak buat ENTRY Khas.. ingat nak TEMPEK tepi jer..

MaMa SWEET ke? hahahahahahahaha.. HAHAHAAHASHIMMMM!!! :P

p/s: FRENZzZZz 4EVeR!!

hysMan.. said...

tahniah...
harap2 jgn tuko jadik EibaQaypoh udah la ye..
(mmg kepoh pon kot)
hehee..
jgn mare kak nnt kena jual..

Eiba said...

Mama...Mmg terima kasih sgt tawww... Atas award tu...tak terhingga rasanya...Teng kiu yaaa...

Hysman...akak nie sebenarnya pemalu..Kalau org tak mesra sgt ngan akak, akak akan jadik pendiam..Tapi kalau da mesra..rasanya mmg x hengat dunia..shy gurl uuu....

hysMan.. said...

sama la kite..
kite pon pemalu..
ala2 lelaki melayu terakhir...
dush!!!
wakakakakakaaa...

sempoiiii!!!!!
:p

Eiba said...

Ko pemalu dek??? Kihkihkih....caya...caya...kena percaya jugak!!! wakakakakakaka...