Wednesday, May 6, 2009

Senibong Village Seafood

Sepatutnya malam tadi Eiba balik dari badminton kul 9 malam.
Tapi TB dok sebuk suh balik cepat. So dari Nusa Mutiara, Eiba kuar jam 8.10, punya lah laju bawak kete, kul 8.25 dah sampai depan rumah.

TB suh mandi cepat..ntah hape laa..dia kata nak bawa Eiba kuar. Anak2 pun dia tak amik lagi dari rumah pengasuh. Nie yang nak marah nie....

Keluar rumah terus menuju highway PG, persoalannya kemana TB nak bawa Eiba????

Jeng...jeng...jeng....Disini rupanya yaaa....

(Seafood???? huwarg....huwarggghhh...sekarang nie dah lah Eiba kena pantang.....)


Tapi TB kata ini sempena nak menyambut besday dia, so dia nak belanja Eiba makan.
(Tgk gaya dia pulak yang makan lebey2...kui..kui...)
Punya lah "mesra Alam" tengok yang dia order... Macam dah lama sangat tak makan..
Layan saja laaa...karang kecik hati pulak kesayangan ku ini...



Antara menu yang kami makan sampai senak perut..
Terpaksa habiskan jugak...rugi TB yang belanja...
Kita mesti hargai kan????




Pas makan, sempat lah amik pics berdua kat sini. View dia memang cantik, tepi laut kan...sejuk sangat. Tapi tu laaa... HP eiba kurang canggih, so pics tak baper nak clear laaa....Tak de flash pun..so gambar jadi gelap..dah tu malas nak terangkan. Biarlah original..... Tapi untuk makanan kat situ. Eiba nak bagi 4 setengah bintang!!!



Yang nie sapa lagik, kalau bukan Eiba. Tengok cam cantik kan???
Eiba bukan maksudkan Eiba...tapi view tu laaa...lightning nyee...cantik kan...
(Eiba rasa jelita pulak dibawah lampu ini....)
(Hadddoooiiii....jgn lah jelessss...)




Apa pun..for TB thanks for the dinner, actually Eiba penat (Main badminton petang tadi) Tapi sebab kamu yang bersungguh2, memang lah eiba hargai sesangat.....

Selamat panjang umur Aling, semoga Allah lebih berkati kehidupan kita sekeluarga, di permudahkan jalan rezeki dan selamat sentiasa...InsyaAllah...



Yang ini pemberian dari MamaQaypo untuk my hubby.
Thanks Mama yaa...
(My hubby send his regards utk Mama)

7 comments:

ku tak sempurna said...

gulp.. gulp.. gulp..

telan air liur je la kita tgk makanan tu..

bila TB nak belanja aku plak..

hikkkkksss

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Eiba mmg JELITA di bawah sinar Lampu tu.. CEWAHH!!!

Manyak nyer ORDER... abis ke makan semua tu?

Lalalalala...

vee said...

wah..wah..wah..posing dibawah sinar lampu minyak tanah???heee...
sempat lagi ko berposing ye ba..
romantik gitu..
bahagia selamanya..

hysMan.. said...

waaaa...akak da gi snibong da jenguk bayu skali..
boleh den wish bfday kat en.TB akak tuu..
hahakk...
walucamne pon snibong sesuai utk family makan2..makanannye pon boleh laaa..hehe..

heppy birthday...

ku tak sempurna said...

tadi lupa nak wish...

selamat ulangtahun..

yang ke berapa, ya?? :D

Eiba said...

Sabar..sabar...Bawak bertenang semua..hikhikhik...

KTS.. TB kirim salam kat kamu, dia kata kalau x malu meh la datang johor, setakat makan cam tu kan....kihkihkih...

MamaQaypo... Apa tak habis pulak Mama..memang bagi perabih...nu haa siap bawak balik balen makan lagi...tgk pics yg eiba pegang bungkusan tu...hehehehehehehhe...

Vee... Tengkiu..tengkiu...ko pun apa kurang nya...romantic de amour gakss...

Hysman...Nanti besday kita, kita buka posa kat sini jerlah yerk..merangkap besday celebration.. Amacam??? Ada berani????

shana^wong said...

kak eba pesal abang kak eba mcm dh slim jer...
apa kak dh buat...