Saturday, May 2, 2009

Sambutan Hari lahir 4 in 1

Selamat Ulang tahun sayang....
Khusus untuk suami ku yang tersayang
Ku Doakan agar dirimu sentiasa dirahmati Allah,
Mendapat apa yang Aling inginkan
Perjalanan hidup yang semakin baik dan di rahmati..
Di perkukuhkan keimanan..
Terus menjadi Suami dan ayah yang baik dan penyayang...

(Hadiah???? Aling....tunggu gaji yaa...hehehehehhehehehe)


Kek Besday dari Eiba untuk TB.. All the best ya my darling...



Kek Besday 4 in 1 (Angah, Abg Hatta, Aca & Ajoi)
Semoga sentiasa dirahmati dan diberkati Allah.



Make a wish yaaa....





Isteri sapa lah nie???? huhuhuhu...



Aksi tak sedar diri...



Eiqa yang sentiasa kelihatan manja... i love u adik..



Selamat Hari lahir ayah....- Dr Akmal
(Actually TB x makan coklat, tapi akmal berkeras nak sumbat coklat kat mulut ayahnya..hahahahahhaha...nasib lah Aling oiii.....)



Selamat Hari Ulang Tahun Ayah - Dr. Afiqah
(Strawberry...ayah memang suka strawberry kan adik...hikhikhik..)



Akmal ngan Mira (Anak Sedara)



Keletah makan tak hingat dunia...Nauzubillah...




Antara menu yang terhidang..really yummy..Thanks to MIL yang buat masakan nie..UUiiikksss...sedap tawww....we all makan dan makan dan makan lagi.... Sampai ada yang termengah2 dibuatnya....hehehehehehehe..sapa lagi..IKI lah tuu...kuikuikui...






Persiapan nak buat bara untuk BBQ malam karang...
Leader nya sapa lagik..kalau tak Angah....



Mereka yang bertungkus lumus menghembus bara untuk di jadikan api...
(oooiittt...tutup periuk mak tu jaga sikit arrr....)



Korang agak tgn comel sapa yang dok kaco ayam yang di perap tu???
Hehehehehehehheeh...untuk menambah kesedapan.. Kita kena letakkan Coke dalam perapan. I tell u...memang ayam yang kita perap terasa dia punya rempah....best woooo....



Mula2 we all bakar otak2 dulu...
Masing2 dok citer pasal "zombi kampung pisang"
Otak...otak...otak....(mcm hampeh!!!)



Sungguh menguja kan.. Sedap tul otak2 kempas tuu...
Actually ader sosej gak di bakar... Tapi laris sungguh...
Maklum lah bebudak kan..memang suka sosej tu...
I like too!!



Tu diaaa...ayam bbq...



Mereka yang bertungkus lumus menjaga ayam yang dibakar...
Tima kasih aaahhh....



Tudung periuk mak jadi sasaran...hehehehehhehehehee...
Mak Mertua ok saja...



Family brutal..lawaknya memeriahkan majlis...Chaiyok Nab..Chaiyok...



Still in Honeymoon mood.. Iki & Yana...



Kapel yang nampak lain macam???
Maklum Angah dapat "present" besar...hikhikhik...



Interframe, tak amik kang kecik ati pulak...
(My adir ipar & anak sedara & anak2 ku yang comel..)



Keluarga bahagia...(Ader sesapa nak joint???)



Acara menyumbangkan suara, di mulai dengan anak2 ngan sepupunya...
(dasat tawww depa nie..ada bakat terendam)



Lagu apa tah yang si Ijal nyanyi..Happening betui...
Menari sampai tahap melampau2 lah pulak...eeeccceeehhh...



Antara aksi yang dicurik...



Bravo...cayalahh..dapat pasu mak sekali!!



Secara peribadi, Eiba nak ucapkan terima kasih kat semua Family Mak Mertua, yang bersama2 bersusah payah bagi memeriahkan majlis sambutan Hari lahir ini. Eiba harap keakraban dan kemeriahan ini akan terus berkekalan antara kita.

Kepada besday boy ngan besday gurl...Semoga apa yang diimpikan jadi kenyataan... I love u all...

5 comments:

hysMan.. said...

Happy birthday utk ke4-4 empunya badan..
sodapp den nampak makanannya sumaa..
ni nak ngidam nih..boleh ke??
hehee..

Eiba said...

Ngidam??? Ko biar betuii dekkk...kwang2..kwang... Since akak kawin nie lah sambutan besday yg terbesar dr family mertua akak... Dasat wwoo....

hysMan.. said...

ngidam nie bukan ngidam 9bulan 10hari..
ni ngidam berbulan2..
hahaaa...
den pon tak penah celeb bfday gempaq camni..huhu..

vee said...

wah..wah..
bestnye birthday party..
next time ko pya besday invite v eh ba..
perap ayam tu klu letak coke lagi sedap eh ba??

Eiba said...

Hysman... nak celebrate besday??? Kan kita nak celebrate sama kan??? Pe lagik...plan laaa...kat maner??? kata kat concorde kan??? Layan jeeerrr... tapi..akak prefer romantic candle light dinner tawww....

Vee...besday eiba bulan posa laaaa....huhuhuhuhuhuhuhu.....