Monday, June 1, 2009

Happy Anniversary to us (01st June 2009)



Hari ini Genap lah 8 tahun Eiba mendirikan Rumahtangga ngan seorang lelaki yang baik..Alhamdulillah..x sia2 eiba melamar dia..hahahahahahahaha... Namun tahun nie hanya ucapan saja yang Eiba terima.. (Aling x der hadiah ker...hikhikhik...) Tapi x kisah laa... Eiba pun kena faham situasi sekarang...x macam tahun lepas or tahun2 sebelumnya...

Dari Eiba untuk Suami tersayang... ESCADA PERFUMED (thanks vee for ur idea) Beli kat maner lagi kalau bukan kat JUSCO hikhikhik...

X per lah suami ku, walau kita tak sempat untuk meraikannya, cukuplah dengan ucapan mu pagi tadi, seikhlas hati mu..dan nyanyian yang kau perdengarkan pada ku via phone. Itu sudah cukup memadai...

Deras hatiku berdetak
Di langit aku terlihat kamu
Terang malam teman kita
Dengan angin meniup sayu

Kupetik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang kucipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya

Dan aku terus
Menyanyi lagu ini untukmu
Walau berjuta mendengar
Lagu ini hanya untukmu

Arah hidup kita
Tergambar bintang di angkasa
Berkelip melukis cinta

Terima kasih untuk "lagu kita"

8 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...
This comment has been removed by the author.
MaMaQaYPo FaMiLy said...

TAHNIAH!! Semoga kekal abadi hingga ke hujung nyawa!!

dee said...

slmt ulang tahun perkahwinan eiba. akak doakan semuga bahagia sentiasa.... amin...

jefrey said...

Omedeto! Semuga bahtera kebahagiaan akan menuju ke destinasi yang kekal abadi !

vee said...

Happy anniversary eiba n hatta...i wish u a many2 happy returns..n may all ur dream will come true!!!
Bila nak tambah baby lg? Eiqa dah bsr tu...

h0ney said...

happ anniversary kak eiba... sorry lambat wish... h0ney doakan kak eiba ngan hubby bahagia hingga akhir hayat ;)

Eiba said...

Thanks ya all my frends.. We wish for u all too.. & Happy alwiz yaaa...

kamar hati said...

selamat ulangtahun kak...moga bahagia & kekal tuk selamanya...
that was my favourite song...lagu kita... (",)