Friday, June 19, 2009

Tag dari Kak INAHAR

Tag nie dapat dari Kak Ina..Doctor sebenarnya hehehehehe... Kalau soalan nie kita citer pasal ex-boifrend aci tak??? Hahahahahaha...harus haku kena seligi ngan kak Ina nie... (maaf kak Ina yaaa...)


1. nama kekasih anda
Nama glemer, Eiba kol Aling, kadang2 kol Ayah, Kat rumah MIL kol Uda Kat rumah Mak Eiba Kol Uncle... Kat blog eiba kol dia TB = Tuan Besar Nama yang sebenarnya.....errrmmppp...Rahsia..malas nak bgtau hikhikhik

2. umur kekasih hati....
34.. he is 2 years elder than me ..Dulu ingat sebaya...hahahahhahaha....

3. insiden pertemuan
Mula2 bertemu...haddooiii..da byk kali citer laaa... X per...x perr citer lagik... Eiba jumpa dia dalam bas.. Masa tu tgh nanggis...bukan dia..tapi Eiba!! Sedeyy wooo nak balik belajar..Dia bagi sapu tangan..tapi sapu tangan tu eiba da campak mana tah..Ignore kan saja.. Kali kedua jumpa kat Station bas larkin..(bas lagi..) di pendekkan citer...memang dah jodoh kan?? Perjalanan cinta yang mudah...x der apa2 halangan we all married on June 2001

4. kelebihan dia di mata anda

Kelebihan??? Terlalu banyak...Eiba nak list kan lah...sekaligus nak berterima kasih bebanyak kat dia.
Ciri2 idaman kalbu dia pada Eiba.
1. Baik hati
2. Penyabar
3. Bertolak ansur
4. Penyayang
5. Tak mudah melatah
6. Banyak memenuhi apa yang Eiba mahu
7. Menghormati privacy Eiba
8. Bukan jenis cemburu buta
9. Tak pernah berkira ngan Eiba
10. Menghormati mak ngan ayah eiba
11. Selalu buat Eiba ketawa
12. Selalu pujuk Eiba bila Eiba sedey
13. Selalu di sisi Eiba bila Eiba perlukan
14. Bertanggungjawap
15. Yang penting...dia lagi baik dari Eiba

5. harapan
Mudah2an...hubungan ini akan berkekalan hingga keakhir hayat.. Selalu berbahagia dan dia akan terus menyayangi Eiba dan anak2....

6. gambar kekasih hati



Ini lah dia...Teman serumah Eiba, teman eiba bermanja, teman Eiba mengadu, Teman Eiba luahkan semuanya termasuk rasa marah...rasa duka...rasa tak puas hati...kalau kat opis ker or bengang ngan sapa saja...memang dia lah Eiba luah kan... Kadang2 yang kelako tu...bila satu hari Eiba x der citer apa2...TB boley tanya pulak... "hari nie x der apa2 cerita ker kat opis?? Kawan2 semua ok??"

Hahahahahaha..sekian saja cerita "kekasih" Eiba....

3 comments:

inahar ali said...

salam sepupuku yg tomei ni..cikgu besar mai nk cek homework!! sayaang anak murid..berjaya siapkan homework yg teramat susah nih! hehe..10 star akak bg!!!

hysMan.. said...

kekekeke...

Eiba said...

hahahahahha...kak Ina..banyak tu bagi...10 star..meriah gaban...