Thursday, June 11, 2009

...Huhuhuhuhu...Rindu nyaaaa

Rinduu nya kat anak2 ku yang berdua ini. Nak melalui hari2 nie rasa amat membosankan.. Mereka berdua kat kampung, rumah emak eiba. Apatak nya da semua sepupu berkumpul kat sinun kan... adik eiqa lagi laaa.. buat derk ajer bila ibu nak balik...sedey betul... (rasa nak nanggis niee) Setonok sangat agaknya main kat rumah nenek ngan atuk dia.



Sunyi bukan pasal apa... da biasa bergado ngan mereka berdua...rasa dah tak tahan sangat...hehehehehehehe...ngada2 kan??? Tapi tu laaa... Penawar hati yang luka..mereka berdua kekuatan eiba sebenarnya...Bila x der dekat ngan eiba, rasa sepi lah pulak..nak wat apa keje pun x der mood..(hahahahahahahaha...setiap malam x masak...hooorrrayyy...horrraaayyy...)



Ibu harap, pas nie abang ngan adik lebih seronok tinggal ngan ibu k... Dan jangan lupa..isnin nie da naik sekolah... Ibu dah sampulkan buku2 adik... Abang laks...ibu dah siap jadualkan buku sekolah abang hari isnin. Yang penting abang ngan adik punya baju sekolah....ibu dah siap gosok!!

IBU RINNNDUUUU SANGAT ABANG NGAN ADIK...

5 comments:

...mIsS chOki chOki... said...

kak eiba dok jouh ye dari husband n anak2 ?

ku tak sempurna said...

lagi baper hari je... sabar.. pastu dengar la dorang bergaduh.. :D

hysMan.. said...

Tb juga takde ke kak??
aih,da takde mmbr nam bertumbuk tampo ye..
huhuu

Eiba said...

heheheheheheh.... Miss ChokiChoki.. Akak dok serumah..tapi memasing ader agenda sendirik..anak kat kg then HB laks ader project baru (Tmpt keje arrr) tu yg reennddduuu sesangat...

KTS.. betulll...betul sesangat... x lama lagi boley gado ngan depa semulaaa...yyeee haaaa...!!!

HYsman... Hahahahahahah..TB ader tapi pretty busy laaa... dads y miss him also...so much!!!

MaMaQaYPo FaMiLy said...

sabar... sabar...