Tuesday, June 2, 2009

Hadiah Anniversary ke 8th

Sila tengok kotak merah tu yaaa....

Memang excited sangat masa TB dok bagi mender nie...
Eiba budget sebentuk cincin bermata biru (da lama ngidam yang kat Wah Chan)
Maklum jari tangan ngan jari kaki ada 20 kan?? So masih ader 14 lagi kosong.. hehehehehehhehehe...

TB kata hadiah nie..mesti Eiba suka..sebab Eiba memang suka Emas..
Da keturunan kan??? Nenek..Emak.. memang suka mender yang bersinar..



Jeng...jeng...jeng....
Yeee haaaaa.... Rantai Leher!!!
Tapiiii....mutiara tuu cam kenal jer??? Hahahahahahahahaha...
Baru ku teringat.. Mutiara tu pemberian Kak mila (My kakak dulu dia keje kat sabah)
Da lama nak ikat mutiara tu...
Subhanallah my darling...
Sangat cantik kan???



Tak tahu nak kata apa pada TB masa tu...
Cuma Eiba tanya bila masa pi hantar kedai emas, ikat mutiara tu??
Baper harganya ???

Dan jawapan bergaya dari seorang lelaki yang kusayangi...
"BIARLAH RAHSIA"
ecceeehhhhh....



Balik kg confirm..mesti mau tunjuk mak punya..esp kak mila..hahahahahahaha...
Eeeiii...dan hari nie... dengan rasa bangga nya Eiba pi keje pakai rantai baru!!
(Alaaaaa..bukan org nampak pun..kan Eiba pakai tudung..)



Apa pun...terima kasih pada suamiku...
Setelah 8 tahun, ini kali kedua Eiba dapat Rantai leher dari kamu...
Sangat bermakna bagi Eiba....

Saya Sayang awak yaaa.....

4 comments:

vee said...

bestnya..dapat necklace tu..nak gak...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

WOW!! Cantik betoi!!! Tahniah!!

hysMan.. said...

waaaaa....
mantop siuttttt...
cayolah kat husband akak..
muatira tu..
naseb abek tak mutiara rini..
heheee..

Tahniah kak for ur 8th anniversary..
congratttt!!!
:p

Eiba said...

Thanks for u all...dah 8 tahun baru dapat tawww... lama tu tunggu... hehehehehe...but syukur alhamdulillah sebab my TB memahami hati isterinya ini...kui..kui..kui... Best nyerrr!!! Rasa nak lompat2 tawww... yeee haaa....