Friday, June 5, 2009

.... Bear lagiii...???......

Petang semalam.. Eiba paling bosank nak menghabiskan masa Eiba kat opis.. Ngantuk dah satu hal gaks... Tapi keje tetap kena buat gaks... Huiikkss... Letih...Lately panas semacam tu yang rasa nak pitam2 pulak....

Tetiba..Eiba dikejutkan oleh satu delivery yang memerlukan eiba sign sebagai tanda penerimaan. Aiyyaakkk...terkejut nya Eiba.. BEAR ngan COKLET!!! huhuhuhuhu...ADa Card pulak... dan pengirimnyaaa???? Fffuuuhhh...sib baik... Dari seorang teman lama.. Yang da lama x jumpa.... Arrggghhhh...Qenduu nya da lama x jumpa dia....

Mengelabah seketika...but excited sangat...For my friend..kalau awak baca blog ini... Terima Kasih banyak2 kerana masih mengingati persahabatan kita yaaa... "That's wat friend are for"



Me & New Bear



Welcome My new Bear at new place and new inviroment wit new friend...
( My collection..semua dari pemberian kawan2 yang Eiba sayangi...thanks all..)


Ader sapa2 nak tambah Eiba punya collection??? Meh..meh...Eiba relakan..hahahhaahhaa...

7 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

hmm... manyak nyer koleksi... Tahniah!!

Eiba said...

Hehehehehheeh...mmg minat ngan Bear MA, kan comeii kan??? x gituu????

izan said...

Eiba,

cutenya.... masih lagi dapat pemberian bear.

yelar persahabatan itu suatu anugerah...........

ku tak sempurna said...

eiba ni mesti baik, tu yg ramai bagi bear tu
.
.
.
.
.
.
.

meh sini nak tambahkan koleksi bear.. bagi address eiba..

Eiba said...

Kadang2 nilai persahabatan tu x ternilai...kita kena jaga dengan hati yang ikhlas kan...

Kak Izan... sesuatu yg cute itu pasti sesuatu indah..dan eiba sukakannya....

KTS...hikhikhik..nak tambah??? Yeee haaaa...i like it...i love it...cayunk kat KTS tawww...mmmuuuaaahh..mmmuuuaahhh....

kamar hati said...

bestnya dpt bear...nak jugakkkkk... (",)

Kamezaim said...

ala... ini tidak adil.. mana aci dinda je dapat bear, kanda pun nak juga..!! tak kira, nak juga!! tapi kan,jangan bagi dekat si lady D tu.. dai tu kena bagi batang pokok jerr.. wakakakakaka