Thursday, June 25, 2009

Sambutan Hari Bapa ( 21 June 2009 )

Selamat Hari Bapa...

Khusus untuk suami ku yang tersayang... dan juga semua bapa2 di luar sana..
Rasanya memang agak lewat nak wish katr blog nie...tapi x kisah laaa... sebulan kan?? Kiranya bulan june nie still lagi untuk hari bapa kan???

So pada hari nie, we all celebrate Hari bapa kat Rumah Limas Danga Bay.TB kata sempena hari bapa dia nak dok relax goyang kaki kat rumah... Ceeehhhh...Sampai nak makan pun Eiba yang kena drive... Huhuhuhuhu...Over sungguh!!! Hahahahhaha...

Ini lah Pics bapa yang diraikan Sapa lagi kalau bukan bapa kepada ke dua anak2 ku...
(masih hensam lagik kan..???)



Menu Yang menyelerakan... Makan tak hingat dunia...



Tomyam campur..boley bagi 4 star



Ikan Siakap kukus



Yang ini udang actually..orang nak udang goreng yang biasa tu..dia bagi udang goreng tepung pulak...aaahhh...makan jer laaa...



Di mulakan dengan Doa oleh Akmal...Doa makan jerr...



Adik yang sentiasa berada dekat ayah dia..langsung x mo berenggang... Nasiblah ayah oiii....
Dan semua untuk perbelanjaan makan hari ini ditanggung sepenuhnya oleh Eiba...

Sungguh berbaloi-baloi makan kat sini... Dok bersila lagi...


Untuk Ayah...terus lah jadi ayah yang baik untuk anakanakanak ayah (kot ader tambah lagi nanti kan...) Terima kasih atas segala nasihat yang ayah berikan...walau dua2 mereka tu kena paksa oleh ibu nak wish "selamat Hari Bapa" untuk ayah... Biasa lah ayah... anak ayah kecik lagi kan??? Nanti mereka dah besar..mereka akan lebih mengerti... Lurve u ayah....

3 comments:

Dj Epoi said...

Salam ...

Selamat Hari Bapa Buat Yaour Hubby....

Walaweiiiiiii....macam body builder arrrrrr Hubby lu....

Yap!!! Moga jadik Ayah yg terbaik!!!

HAri Bapak ..tiap2 hari Bagi Gua owh!!!!!

Join Contest Gua jom

Eiba said...

tENGKIU dJ ePOI...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Happy Fathers Day to your HUBBY k!!!