Thursday, March 5, 2009

Dari Siapa????

Balik dari Surau dalam jam 2.30pm, terkezut dog bila terlihat ader bungkusan kek yang terikat rapi. Kemas.. Kotak Kek.. Staff yang lain tertanya2 Dari Siapa??? Kenapa atas meja ku.. Dan ada gaks yang gatal dok belek dulu kotak tu..pusing2 atas bawah nak cari identiti pengirim...

Disebabkan tersangat suprise..ku tanyakan pada Chan (Dia yang recieve kotak tersebut)

E : Sapa yang delivery???
C : Guy
E : Cemana rupanya... (mesti lah mau tau kann??)
C : Rambut paras bahu..(owwhh panjang gaks..), tinggi (Wow!!!), putih (Oh yea???),
melayu(alaaaaa...), Muda (kih..kih..kih..)
E : Ada tanya nama??
C : Ada, but he say " saya delivery man saja"but looking good laaa...
E : Thanks arrr....




Bila ku buka...wahhh!! Wahh!! Wahhh!! Wat a suprise!!! Cu Cake!! Cantik sangat... ada 16 cups, wit 22 big flowers. Addduuhhhh... Rasa terharu sangat... Tak sanggup nak makan sebab cantikkk..huhuhuhu...Tapi..di sebabkan kawan2 kat ofis dah tengok...So Eiba bagi lah sorang satu cup. Bakinya ader 6 cup lagi, Eiba bawa balik...Nak tunjuk kat my beloved TB...(masih ader yang sayang????)



Kepada yang hantar....si dia (?????) Eiba ucapkan terima Kasih sangat. Dan biarlah menjadi rahsia yaaa... Perkenalan kita, persahabatan kita...Eiba sangat2 hargai..Tak mungkin Eiba akan jumpa sahabat seperti kamu lagi di dunia ini... Sama2 lah kita jaga hubungan kita agar sentiasa dirahmati Allah yaaaa.... Tapi siapa yaaa???? (masih bermain dengan teka-teki)

8 comments:

Azie said...

sapeeeee tu???????? ko korek jugak..nk tau..sedapp tak cc tu hehehehe

Eiba said...

Ntahhh...nak kata org tuuu takut salah...Tapi rasanya bukan... Tunggu jer laaa...sat gi dia bagik lagi..hahahahahahahaha..lagi dan lagi...

hysMan.. said...

fuyoooooo...
sodap giller kak...
takkan nak rahsia2 ni kak...
ek eleh sissss...
bagitau ler...sape???
ehemm..ehemm..:p

kek ni dari Hanimura Cake ke kak??
last month penah makan ghupa gini gak kek cup nya birthday anak ofismate..
sodappp ooo...
terangkat 5 tingkat ooo...
huhuuu..

Mannspider said...
This comment has been removed by the author.
Mannspider said...

Alhamdulillah...rezeki tu namanya....Bismillah...

TOKMA said...

Wah bestnya ada secret admirer..."persahabatan tetap manis jika hati kita sentiasa ikhlas" Ehhhh....cupcake tu sedappppppnyer.

Mak Su said...

mmg lawa-lawa sungguh cupcakes itu, comel2 dan sweet :)

Eiba said...

Memang cantik..sampai x sampai hati nak makan...kawan seopis jer yang bedal...rezeki mereka kan..

Manspider... Rezeki yang datang kadang2 kita x jangka...Dan yang hilang pun x diduga..huhuhuhuhu...