Thursday, March 5, 2009

Tag 3 for 5 from MarladyD

Tag nie eiba dapat dari MarLady D...Lama dah Eiba KIV hehehehe..penyakit M dah menjadi2 lately...so semuanya serba susah....


## tanda-tanda anda....

1. sedang sukahati
Sukahati??? Eiba akan bertambah rajin contohnya Eiba akan kemaskan pokok2 bunga, basuh kolam, kat rumah pastinya akan kelihatan bersih....

2. sedang marah
Marah??? Eiba diam diri jer...Tak cakap ngan sesapa...tido lah apa lagikk...

3. sedang bosan tahap maxima
Bosan ??? Eiba akan cuci toilet...(sesuatu yg paling sukar eiba nak buat...boley muntah..hik..hik..hik..) Sebab tu eiba jarang bosan..pasal ader saja yang sudi menemankan...(sapa tuuu????)

4. sedang cemburukan 'sesuatu'
Soalan nie paling nyampah... Satu jer mender yang buat eiba cemburu sangat...Tapiii....biarlah..."dia" kata 'Apa yang berlaku biar kita saja yang tahu..kita saja yang rasa' (Biarlah rahsia...)

5. sedang rindukan 'sesuatu'
Rinduuu??? Soalan nie ader kaitan ngan no. 4...so still keep on my secret...hahahahahahaha....

##kenapa anda....

1. rasa cemburu??
Cemburu ??? Standard lah manusia kan...kdg2 x der sebab pun cemburu...Eiba cemburu kalau "dia" x layan Eiba...huhuhuhuhu...

2. rasa marah??
Punca Eiba marah...??? Kalau orang terlalu busybody...asik dok selak kain orang...Muak laaa...x suke..!! X suke..

3. senyum2
Sejak lahir lagi mak kata Eiba memang mudah senyum..pada sesapa pun...org senyum kat kita..kita balas lah dengan senyuman.. Kan senyuman itu penawar kedukaan dan kesakitan...?? Tul Tak..???

4. rasa bersalah
Eiba akan mudah rasa bersalah bila tak dapat penuhi permintaan orang yang eiba sayangi...Rasa ralat sangat...

5. rasa mengantuk tahap gaban
Kenapa eiba ngantukkk??? Kalau time keje pas lunch mesti ngantuk...Kalau malam tu kan time tido...memang lah ngantuk...hik..hik..hik..
##reaksi anda bila...

1. sedang marah
Diam dan diam dan diam dan diamm.....sampai kemarahan itu reda sendiri...

2. terasa malu teramat sangat
Kalau malu ??? Hik..hik..hik...tersenyum sendiri jer lah kot...kih..kih..kih..

3. tak dapat tidur
Eiba x dapat tidur???? Ya Allah...mimpi ngeri tuuu...Eiba senang tido laaa...pantang di peluk hahahahahaha..mudah saja eiba terlena...

4. ternampak ehem berjalan dengan ehem2
Nie yang buat haku jeles!!! Maner boleyyy...!! Nak kena sebat buntut tuuu...Waccchhaaa...!!!

5. keseorangan
Seorang??? Istilah seorang x der dalam kamus hidup...Ader family ader anak dan orang yang dikasihi sentiasa di sisi...fffuuuhhh...
##5 falsafah anda..
1. Bersabar selagi mampu...
2. Diam bukan beerti lemah tapi mengatur strategi untuk tewaskan..
3. Mencari biar berpada, berpegang tetap pada yang satu..
4. Berusaha, yakin dan tawakal biar seiring jalan..
5. Biarlah bermimpi, asalkan ia membahagiakan hidup mu...

Dengan Bangganya..Eiba nak sebarkan Tag ini untuk kawan2 Eiba yang selama ini menyokong blog Eiba...Harap2 dapat luangkan masa buat yaaa....

1. Manje (Kawan baru nihh...)
2. Mar (Muke dia cam my sister..sekali pandang laa...)
3. Hysman (Adik cute niee..)
4. Nuha (Baru kenal gaks..)
5. White Tulip (cantik bunga niee...)

2 comments:

hysMan.. said...

Banyaknya kak.......:p
adoyaiii....takpe akan berusaha utk menjawabnya..hehee...

Eiba said...

Hysman - Banyak ker??? Alorrr senang jer tuu...selamat berjuang k...