Thursday, March 12, 2009

Selamat Hari lahir Sayang (12 March 2009)

Selamat Ulang Tahun Mohd Akmal Hazman..Yang ke tujuh..
Semoga terus maju jaya...

BIRTHDAY



Selamat Ulang tahun yang ke tujuh sayang... Ibu & Ayah doakan agar Abang jadi anak yang baik, yang Soleh dan mampu menjalani hidup ini dengan baik. Diberkati Allah dan sentiasa dalam lindungan Nya...





Abang kata nak makan pizza, pastu nak makan chicken chop...uiiksss...Terpaksa minta dia decide nak makan yang mana. Last2 dia pilih makan chicken chop...hehehehehe Pizza hut depan jer ngan Latios Restoran nie...





p/s - Thanks untuk "Ayah" sebab belanja we all makan2 kali nie...(Biasa pun ayah belanja kan??? Hik..hik... ) But Ayah jangan lupa..hadiah untuk akmal ayah tak beli lagik... Ayah dah janji nak belikan dia PSP kan??? K laaa...kita share 50-5o...so cemana??? Setuju????

9 comments:

manje said...

Selamat Ulang Tahun buat Mohd Akmal Hazman... moga jadi ank yg soleh utk ibu dan ayah... :)

hysMan.. said...

Happy belated birthday tok Mohd Akmal Hazman..pokcik xdak adiah ar..
ade man jugak blakang..mesti baek budaknya kann???
hmm..
kek pooh tu sis..
wallaweiii...
nak cikit akmal..boleh??
budak yg nama akhir man mesti tak kedekut dan ringan tulang..
hahaaaaa...
:p....ayat poyo...
huhukkk..

MaR~ said...

hepi belated besday tuk hero akk!

moga jd anak yg beriman n jgn nakal2 ye! hiks!

Mannspider said...
This comment has been removed by the author.
Mannspider said...

Selamat ulangtahun sayang...

Masih teringat 'papa' meraikan ulangtahun papa dulu dengan sekeping biskut kering & air sirap selasih...tanda sayang ibu papa pada anaknya. Takde belon..takde pizza...jauh sekali nak dapat PSP :)

Papa harap kemewahan itu tidak menjadikan sayang lupa betapa besarnya cinta ibu & ayah sayang melebihi dari segalanya...

Semoga Allah merestui keluargamu selalu...

Eiba said...

Terima kasih kawan2..salam nya dah eiba sampaikan kat anak eiba..Hepi akmal dapat hadiah dr ibu ngan ayah dia...

Hysman - betul laaa..ader "man" mmg baik dan aktif sgt.. Kek?? dah habis laa...next time k..kan kita dah plan nak celebrate besday sesama..x ingat??? gituuuu...

Manspider - Kalau nak samakan zaman kita ngan zaman anak2 kita??? x tau laaa...zmana mrka dah terlalu pesat...lambat sedikit mrka tertinggal..sib baik eiba still ader kg, tiap bulan blh balik kg...at least anak2 kenal kg..org tuu???? Yer laaa dah jadi org bandar kan??? Hehehehehehe..Jgn mare..kang jual yaaa...

Mak Su said...

Happy birthday buat adik Mohd Akmal. moga berbahagia selalu dan berjaya terus berjaya.

izan said...

eiba,

semoga Mohd Akmal Hazman sihat ceria dan bahagia..... dah tujuh tahun umurnya.... nanti sekali lagi pandang dah belas umurnya pula...

kak ina kl said...

salam..happy birthday buat mohd akmal hazman..semuga menjadi anak yang soleh dan membanggakan ibubapa di masa hadapan..sedapnya tenguk kek tu..