Friday, March 6, 2009

Most Best Pictures 2008 (To me laaa...)

Di sebabkan selalu sangat tgk pics dengan menggunakan kerjasama pakcik goggle, maka Eiba dapat buat kesimpulan yang pada tahun 2008..Eiba kagum sangat pada yang amik pics ini.... Bagi Eiba pics2 nie semuanya amazing picture laaa...















Yang ini Eiba paling suka...cute sangat..nampak tapak kaki baby.. (adduuhhh..tetiba rasa nak mengandung lah pulak....hehehehehehe...Ohhh tidakkkkk!!!!)

Bagi yang tengah pregnant...pastikan u all dapat snap pics like this..best kan???

8 comments:

ku tak sempurna said...

gmbr sendiri tak termasuk dlm Most best pictures ke? :D

Suzi said...

cantik!...

Eiba said...

KTS Kalau masuk pics sendiriii..takut korang jeles pulak...hehehehehhehehehe...

Suzi..memang cantik kan...

Mannspider said...

Eiba...ada yg guna effect photoshop...contohnye pics no 2.
Yang lain tu rasanye real photo.

Good post :)

Eiba said...

Man spider - Eh yer ker??? Photoshop...tapi kan...eiba harap2 yang last sekali tu bukan photoshop..pasal...Addduuuiiii..cantik sangat...eeeiiii..best gillerrr...

manje said...

salam kenal

gmbr2 yg menarik...

izan said...

eiba,

yg gambar tapak kaki baby tu k izan rasa ngilu...

tapi memang ada yg lucu... menarik gambar2 sebegini kan.

hysMan.. said...

suma pic cantek2 belaka..huhu..
yg part askar kene kencing dgn budak tu,gambar takleh handle..
hahaaaa....pandai betul budak tu..
tapi real ke??heheee...

aik,xkn gambo sendiri xde kot..:p