Monday, July 20, 2009

Selamat Hari lahir Eiqa - 4 tahun

Semalam Besday Eiqa yang ke 4, tak sangka sekejap sangat masa tu berlalu, rupanya Eiqa dah 4 tahun..tapi Eiba..maintain jer cam dulu gaks...walau umur rasa dah agak banyak jugak... hahahahhahha... actually macam nak bagitau..eiba tua 28 tahun dari Eiqa.. Banyak tuu x cukup jari kaki ngan tangan eiba..terpaksa pinjam jari member laks...

Kek besday Eiqa.. Aiskrim Cake perisa strawberry.. Eiqa memang suka makan Ice cream..tu yang Eiba suh dia pilih nak Ice cream perisa apa... Memang sedap...sejuk... (eehhh...Eiba pun suka gaks makan ice cream nie... so pe lagik layan laaa.....)



Kasih sayang seorang abang kepada adik nya... saling bersuap2 makan lagi...



Pas zuhur, we all ke Pizza Hut berhadapan ngan Kip Mart Masai, Pizza hut tu di buka 24 jam.. Sebelum masuk amik pics dua beradik nie dulu... Layaaannn...



Kami makan set mediteranean... memang sedap.. Eiba bagi 5 bintang..




Yang ini memang my feveret..rasa sungguh kelazatan nya... Alaaa..TB kata kalau da memang suka spagetti memang campak apa pun..sedap gaks.. Eiba??? Hantam saja..janji kat tekak eiba lazat..huhuhuhu..jeles lah tuu.... Dengan rasa udang nya yang maness...halamak..sendiri rasa lah baru taww...




Ibu suap Eiqa.. Makan kat sini adalah pilihan Eiqa sendiri...



Hadiah tahun nie..Eiqa pilih BEAR pulak... katanya nak peluk masa tidur... Setahu Eiba dai selalu peluk eiba jer...hehheheheheehe...pas tu baru masuk kan dia kat bilik dia...alahai anak ibu nie...

Pe pun... Selama Hari lahir Eiqa.. Ibu dan ayah doakan agar Eiqa sentiasa seaht, di panjangkan umur, menjadi anak yang baik dan solehah. di terangkan hati dalam menerima ilmu pengetahuan, dirahmati dan diberkati kehidupan Eiqa seluruhnya... Ketahui lah Eiqa, ibu dan ayah sangat sayang pada Eiqa... I love you so much dear....

7 comments:

MarLadyD said...

hepi besdei tuk eiqa..pesal tak habaq awai2 no...

vee said...

Happy Birthday to Eiqa..semoga jadi anak yang baik dan solehah..

hysMan.. said...

heppy besday eiqa...
smoga panjang umo dan dimurahkan rezeki dan jadiu anak yg solehah..

waa...eiqa manyak kiut pakai tudung lohh..hehe..
makan pizza my fav tuu...
bg je la pape gerenti abes..sama laa..tp den tak suka seafood hehee..
ada plak..huhu..

~kak,pasta dgn kupang@tiram tu sedap ke??klu yg bese punya sodap wooo..

AHMOI said...

epy birthday si comel...semoga jadi anak yang baik..

Eiba said...

Terima kasih all...

Eiba said...

Man...memang sedap sangat..berasa tuuu...akak memang minat pizza niee.. uiikksss...bila nak payung akak pizza nie???

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Happy Birthday Eiqa!!!!!

Happy Birthday yg ke 4 tahun....

semoga terus menceriakan hidup mama & abah nyer!!!