Thursday, July 30, 2009

..Puas Makan Coklat..

Dapat coklat !!!
Memang feveret gillers...
X tahu nak kata apa..
Kalau kat rumah sure dapat jelingan manja dr TB..
Dia jeles kalau Eiba makan cokelat..
Kalau anak2 makan..lagiiii lah dia tak suka..
So demi menjaga hatinya...
Kena makan cokelat sembunyik2 dari dia...
hehehehehehhehe...

Ini Cokelat pemberian kawan ku gaks...
Layan lah pics ini yerr.....





Cokelat ni paling sedap...Eiba memang suka sangat..
Orang kata nama nya Coklat "kisses"

To my Frenz... Teng kiu arrr for this cokelat..
TB da jelesss tuuu..
Caaaabbbuuutttttt....................................tttt
.
.
.
.

"Mar..tolong belikan kat s'pore, lagi murah kan cokelat kat sana"

2 comments:

hysMan.. said...

cokelat kisses tu mmg sodap..
sy slalu dok ngecek mmbr opis..
boodak pompuan mmg suke btol mcm coklat nih..
tak baek utk gigi..nnt kuning..
iye ke fact ni??hehehe
ferero arap mahal,tp langsung hampeh rase..uiyoo..ahaha

aik,mkn coklat pon nk sembunyik2gak ke,klu gusar mkn je kat toilet..hahahaa..

Eiba said...

Cheesss...x baik ko man...x mo kawan...sapa kata gigi kuning??? hisap rokok tu lagi teruk..baik makan cokelat taww... release tension!!