Friday, July 17, 2009

Mar & Hubby Taja Makan Malam kami

Seperti yang di katakan ari tu, Eiba, hubby & anak2 pi rumah Mar. Suami mar nak masak untuk we all makan. Eiba memang tak tolak. Lagi2 dia kata nak masak asam pedas..fffuuuhhh...memang feveret eiba tuuu.....SEkali datang rumah dia...Perggghhh...bukan saja ikan masak asam pedas..ader pulak Pari bakar... TB memang suka pari bakar... Addduuhh..maner nak makan nie..keduanya aku suka...hehehehehehehehehe..layan kan pics nie yaaa....



Ayam goreng berempah



Ikan Pari Bakar...fffuuuhhh..terangkat..Memang Zam terror memasak Ikan pari bakar nie.. Sambal nya tu yang..Sodap sungguh.. Tengkiu Zam.. memang habih kami makan ikan pari bakar tuuu... Malu eiba taww..hehehehehehee... Len kali masak lagik yaaa.....



Asam Pedas..sedap..pedass....huhuhuhuhu...berasap bibir Eiba..



Pe pun wat Mar & suami, terima kasih banyak2 yer coz sudi ajak we all dinner kat rumah u all.. Seronot sangat..dapat makan reramai cam nie yerk..agak2 kalau Eiba ajak pi rumah eiba, mar sudi tak??? Maklum lah..rumah eiba tak secantik rumah mar... Ader pokok anggur lagi..macam2 adaa...hehehehehheehehhe....

3 comments:

ku tak sempurna said...

bestnye dapat suami yg pandai masak... kompem gemuk.. hihihi

.
.
.
.

errr.. ni mar yg lady D tu ke?? awat dia tak gemuk2 pun... hihihi

vee said...

eiba..bila plak nak masakkan utk vee nih...i rindu masakan u tawww...

Eiba said...

KTS - Jaga badan laaa... tu yg x gemuk2 sampai laa niee..maintain jerkss...

Vee - Yok mai rumah... Martabak maggi satu....hikhikhikhik....