Tuesday, July 21, 2009

Eiqa Besday @ Tadika

Sekali lagi Eiqa menyambut ulangtahun nya kat sekolah tumpangan nya iaitu Sekolah Tadika Pintar Cergas. Beria-ia dia cakap kat Eiba mesti bawa kek..halahai anak ku yang sorang nie..kalau x di bagi nanti kang menanggis pulak... Hehehehehehe...sebijik perangai ttteeetttt.... (terasa Eiba tawww...)

Di sebabkan Eiqa memang suka perasa strawberry and pink kaler..so, Eiba belikan..(aaaiikkk beli lagi...x der rasa nak buat ker....hahahahhahaha..sendirik jawap laaa...) Jawapan paling bernas ialah...Eiba ader penyakit M..tu yang susah sikit nak buat..hikhikhik...



Mee hoon goreng nie nak bawak ke Sekolah Eiqa lah nie.. Paling mudah dan rengkas.. Mee hoon perisa ketam...TB kata sedap...hehehehehehe...Eiba taww..mesti sedap punya..dia pun tapaw pi keje dia gaks...


Bungkusan ini diisi makanan ringan berupa coklat, gula2 sumi, keropok ngan nata da coco. Saja suka2 untuk beri kat kawan2 Eiqa kat sekolah..



Tuee diaa...Eiqa paling kecik rupanya... Yer laa.. time nie dia lah yg paling muda...4 tahun laaa... (Apasal nampak sedey pulak muka si Eiqa nihhh...)



Kawan2 sekolah Eiqa nyanyi macam2 lagu... termasuk satu lagu omputih..
"happy besday to you"
"Happy besday to you"
"Happy besday to my frend"
"happy besday to you...."



Cikgu Sekolah bagi hadiah Hari lahir kat Eiqa...SElamba jer dia...



Pe pun..All da best cayanggg...we lurve you yaaa....

6 comments:

ku tak sempurna said...

happy birthday eiqa...

.
.
.
.


hikhikhik... bila maknya nak buat kek sendiri?? :P

first time dgr mihun perisa ketam...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Happy Birthday Eiqa!!!!

Nak rasa MIHUN tu lah... mesti SEDAP nih... :D

melody (^_^) said...

happy birthday eiqa...meriah
smbutannya dgn kwn2 kt skolah...

kak eiba, nama dgn anak hmpir2
sma jer...^_^

melody (^_^) said...

kak eiba, xtau la knpa xleh msuk laman
web yg sy bagi tu. ada msalah agaknya. xpe, kakak masuk blog sy n
cari banner 'echa bintang timur' (yang warna hijau tu)...klik jer...nnti dpt la msuk blog yg byk tips tu. ok kak...slmt bjaya...^_^

kak ina kl said...

happy birthday buat si girl..semuga menjadi anak yang solehah dan tercapai cita-cita yang diidamkan.

Eiba said...

Thank all...Lebiu...

KTS - Mak nya niee rajin sangattt... tu yang order saja...siaaannn org yg jual kek taww..kalau memasing wat sendirik... hehehehehehehe

Mama - mmg confirm sedap...lazat dan berkrim... cuba laaa kalau nak taww rasanya...

Melody - Memang laaa...nama mesti mau sama..like mother like daughter..hikhik.... Tak per later akak try masuk lagikk...will be free...yeaaahhhh....