Thursday, July 2, 2009

Melissa Resort - Seaview Beach Kota Tinggi, Johor

Hari Minggu yang lalu, dengan kerjasama dari semua kenkawan kat tempat keje, We all pergi Picnic Kat Seaview Beach Resort...

Memang meriah sangat & happening giller tapi...naper yerk...Eiba x leh upload pics lagi??? Penat dah tekan banyak kali...hadooiiiyaiiii...Tak per laa... U all guys..layan jer lah pics yang ader nie key???



Kids Games...memang happening...



Acara Valley Ball...wajib bila pi picnic reramai cam nie..hehehehehehe..




Acara Mandi2 laut..berenang x hingat dunia..yang tu..tu..anak Eiba lah tu.. Dan Hasilnya..muka memasing sgt gelap gelita..Dan ketika Eiba post Entry nie, Eiba mengalami pengelupasan kulit muka yang amat dasat..Perit..Ketat..dan sakit..huhuhuhu..



Sempat amiks pics, before nak berendam petang tuee...





Orang kuat Picnic kali ini...(kuat lah sangat hahahaha..)



As ussuall..malam mesti ader BBQ, ayam ikan ngan sosej..





Pas mandi sempat amik pics tengok sunset..memang lawa sangat..rasa cam nak berlari ke hujung sana...Tengok ngan TB dan anak2...Fffuuhhh..really enjoy and lurve the moment.



Jalan2 tepi pantai carik ketam ngan udang??? Eh yer ker???






Sebelum balik, sempat lagi berposing2...best..!!



Thanks to my TB, coz dapat luangkan masa untuk kita bersama..
I lurve u yaaa....


10 comments:

ku tak sempurna said...

bestnye dapat mandi laut... eiba tak mandi ke?? takkan posing je kot.. hehehe

hysMan.. said...

wahhh!!
manyak syiiokkkk woo..
melissa resort??
mcm penah dengo tp tak terperasan plak..
hehe akan ku jejak satu hari nnt..

Eiba said...

Eiba mesti mandi laaa...but pics mandi kena sensor kat sini...bahaya..aksi2 18sx punya..hikhikhik...

Man kita pakat pi reramai nak?? Aci x???

vee said...

eiba..harap2 kita dpt picnic sama2..jelesnya..tgk eiba picnic reramai..vee nak jugak..huhu..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

BEST nye PiCNiC ramai2 nih... Cute jer Eiba.. cam budak2...

Eiba said...

MAMA...mcm budak2 ker??? Hahahaha..dah 31 MAMA...tapi tu laaa..maybe sebab kecik jer kan...tu yang nampak cam tu... isk..issk...

Vee..da byk kali eiba ajak..ko tu yg x der masa jer...Next time kita pi taww...promised arrr...

hysMan.. said...

Aci lorr..
aci aci buka pintu ana balik pukol satu..hehe

Mak Su said...

melissa resort? tak penah denga, bagus ker?

+a.z.i.e+ said...

Ada contact number resort neh tak?

Tempatnya bersih tak?

Sebab last pergi was 2005 and the mgmt baru busy nk tukar2..

Nor Azza Punyamin said...

Ada contact number resort neh tak?
coz igt nk g sne