Thursday, July 23, 2009

Cup Cake Dari "DIA"

Bermula pada zaman remaja hingga kini..ke temui dia sahabat sejati, yang selalu menghiburkan hati ku, walau dia sentiasa jauh dari ku.. Sib baik zaman teknologi yang canggih nie masih mampu mendekat kan Eiba ngan "DIA" Hampir 10 tahun tidak bertemu "DIA" rindu sungguh saat2 buli membuli, tumbuk tampar dan yang penting pandangan mesra dari seorang sahabat kepada sahabat nya...

Lantaran kerinduan yang membuak2..(addduuuhhh ayat kuu...) "DIA" kata nak datang JB... Eiba memang x ckp kaki tangan nak sambut kedatangan dia.. Jauh tuuu dari teeetttttttt (dirahsiakan) Tapi kehadiran mu ku nanti sahabat ku...

Rupanya kedatangan dia bukan tangan kosong...arrrggghhh...speechless...Cup cake yang di bawa, katanya MAMA yang buat... dah taww...MAMA memang pandai buat2 cake, cup cake..lolipop cake pun ader gaks...hehehehehehhee...Tenks MAMA...x lama lagi kita akan jumpa gaks (Ntah bilaaa x tahu laaa....hikhikhik...lebiu MAMA)




"DIA" kata, dia yang design sendiri cup cake nie... Simple but truthly nice... sedap mata memandang dan rasanya???? Peerrrrggghhh...memang nak makan lagiii... (Awaaakkkk bila nak bagi lagiiii nieee???) hehehehehehehehe...



Last time, "DIA" pernah bagi eiba BEAR..so design nie, nak imbas kembali saat2 manes masa kitaorang berkawan dulu... Comel kan Bear niee...rasa nak peluk2 pulak...cccesssss... Boleh dimakan tu laaa... dah dok dlm perut eiba nie haa... Ingat ari tu nak frame kan... tapi aaargghhh..sedap sangat sampai lupa hajat yang sebenarnya...kihkihkih...



Dalam bekas yang sungguh cantik...sib baik laaaa Aduuusss my cayunkkk...mmmuuuaahhh...really appreciate laaa... Awak memang terlalu baik buat Eiba...i lebiu yaaa...



dan....jeng...jeng..jeng....

Sebelum berpisah..sempat gaks eiba bagi dia BEAR..we call "EBA"
.
.
.
.
.
.
.
.

Cute x??? Cam tu lah kemesraan persahabatan kami...
May be pas nie kita jumpa lagi 2 or 3 tahun lagiii???
.
.
.
.
.
.
Apa pun...Eiba ucapkan terima kasih coz masih jaga persahabatan kita...maklum lahhh..eiba nie pesen "ON" and sometimes "OFF" hahahahahhaa... u know me kan cayunkkk.....???


p/s - nama & lokasi dirahsiakan untuk keselamatan

5 comments:

vee said...

Eiba...nak satu cup cakes tu boleyy??

Eiba said...

boleeeyyyy...Vee...boleeyyy order punyerr...hikhikhikss...mmuuaahh..muaaahh..wendu kat ko vee...

izan said...

eiba,

bila k zan tengok rupa cup cake rasa sayang nak makan pun ada... come. x pernah tau rasa dia camane ada ke rasanya seperti muffin...

k zan dari dulu x penah ada kwn sebegini. klu lah ada satu kan... wat teman k zan ni... ngan adik2 asik nak beradu mulut saja... hihi.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Comey nyer CupCake... sayang nak makan....

Eiba said...

Kak Izan..dah cantik cam tu maner leh x makan..tu yg amik pics awai2 tuu...hehhehehehe...

MAMA - Rasanya sesedap rupanya..try laarrr...