Monday, February 16, 2009

Selamat Pengantin Baru....Roha

Akhirnya..sahabat ku ini berkahwin juga..Tahniah!!! Semoga perkahwinana yang di bina
berpanjangan dan berkekalan.

Roha & Lee



Sempat gaks interframe kat majlis org..kih..kih..kih...



Dalam perjalanan nak ke rumah pengantin..
Tetiba terpandang signboard yang sebesar tidak...
Ehhhh..ader muka Arir (adik ipar ku..)
Glamer lah dia hik..hik..hik....


Ternampak pokok apa tah nama nya...cantik sangat..
Sepanjang perjalanan dari tiram ke Kota Tinggi...
Haduuiiii...teringat saat2 kat Japan dulu...
Bila Sakura berkembang....
Bila bunganya luruh ke bumi...
Rindu nyaa saat manis ituu...
(ceritanya dirahsiakan untuk tidak mengguris hati yg tersyg)



Cantik kan??? Ader kaler putih..purple..pink..merah..
Kalau nak tgk...sekarang lah masanya..
Bunga2 yang indah..
Mekar dan berkembang...
Seindah kembangan cinta di hati ku....


2 comments:

anatahir48 said...

Kak pun nak post pasal pokok ni, tgh time dia berbunga, then hujan, then bersepah kat tanah, sooo cantik kan?

Eiba said...

Betul tu kak...amik kak..amik... Say suka sgt tgk bila dia bern=bunga...tapi bila dah jatuh kat tanah...huh...bersepah2 kat jalan..hik..hik..hik..