Friday, February 27, 2009

Nak pujuk lah tuuu....

Mood nak memasak memang dah hilang sejak hujan turun membasahi bumi...
Yerla...cam kata Hysman Hujan turun lepas habisnya Festival
Layang-layang...Rezeki kan...

TB pun x larat nak cakap lagi..So hari2 lah kami makan kat luar..
(Maaf yaaa..my TB..betul2 stress lately)

Dan eiba, sampai majuks2 x tau nak makan kat maner...
Last2 TB bawa lah kat tempat nie...
So makan lah apa yang ader....





Sempat gaks adik majuks ngan ibu malam tadi...issskk..issskk...
(Dia x tau yg hati ibu tgh sedeyyy..)





Harap2 eiba dapat menghadapi apa jua kekusutan minda ketika
ini dengan makan apa saja yang ada...hahahahahahahaha..
(jgn gemuk suda laaa....)

5 comments:

Kamezaim said...

comel lah anak eiba.. comel mcm mak nya juga.. haha kamezaim ni tak nak pujuk sama ke? ekekeke

MarLadyD said...

uiksss..ni kes majukss ke sedey nih..conpius..conpiuss..

hysMan.. said...

majuk..aiyaa..
meh bro pujuk..
cute ar 2-2 anak akak nih..
ceh..hahaa..
tapi disebalik cutest dorang ni bab makanan ni takleh terlepas pandang..hehe..
waduuuhhh sodap bangat sih..
nyumieee....
lapooo ar sis...
:p

Eiba said...

Kamezaim...meh..meh..eiba pujuk.. Sila dapatkan bantuan talian hayat yaaa...

MarLadyD....Biasa laaa...eiba pun ader perasaan huhuhuhu...x kan asik hepi jerrr....

hysman...majuks2 pun...perut kena isi gaks beb...heehehe..Yok teman akak makan nak..?? Ajak kak MarLadyD..

Pssssttt...sekg ropanya kita yaaa...hehehehehehehehe

razlyen78 said...

nape eiba tetiba majuk2 ni ....... tp sesekali majuk2 ni best juga kan ada yg melayan hehehehe......

kite dh lama x majuk2 ni......