Friday, November 21, 2008

Tag dari Kamezaim

Tag dari Kamezaim nie..kena amik pics dirik sendirik lah pulak..keh..keh..keh...punya lah excited nak exposed dirik sendirik..yang hampeh nya tak leh edit lah pulak..tu yg lomah tuuu Tapi Kamezaim punya pasal...(Best taww blog dia...byk lagu blh download...then klu nak lagu haper2 pun dia blh tlg carik kan...hehehehehehe...Kamezaim jgn marah arrrr...)



Peraturan yang di perlukan adalah seperti di bawah...

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!
2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture....
3) Post that picture with NO editing...
4) Post these instruction with your picture...
5) Tag 10 people to do this..

Lohhhh....kena tag org ker....hehehehehehe...i like it...tak pasal kang majukss kawan2 eiba nie kang...eiba harap sapa yg kena tag nie...buat lah yer...teringin sangat nak tgk wajah u all yang CONFIRM cute miut punya laaaa.....

1. Kutaksempurna
2. Kak Sepi
3. Akak
4. Suzi
5. Sweetlily
6. Tok Ma
7. Kak Tiny
8. Zanie
9. Intan
10. Hazreen.

Hahahahahahha...korang jgn lah cheat pulak arrrr....Tima kasih sebab bekerjasama yaaa..

6 comments:

sepi said...

alaaa eiba... tang ambek gambor ni yg lemah ni.... hehehe

Riezanie said...

alahai eiba.. memang btul laa..tang nie yg lomah ckit, k. zanie sokong pda sepi. apapn k. zanie trima dgn senang hati .InsyALLAH nanti k. zanie cuba wat keja nie..hihihi.. Utk SEPI.. slm prkenalan ..

Intan Rosnitta said...

Adoilah... akak buka setakat lemah dah ni, dah nak lembik pun ada...

Hari ni pulak x bawak kamera dtg ofis.. so akak KIV dulu ek?

Hehe

:D

Kamezaim said...

terima kasih sebab sudi jawab dan terima kasih juga sebab promosi blog kamezaim..hehe macam tu lah kawan..kui..kui..

kamezaim cute ke? :p

Eiba said...

Alaaaa...kak oiiitt...wat laaahhh..semua ternanti2 pics akak semua tawww...mesti gempak rakan2 blogger kita yang lain...

Kamezaim...
U memang cute laaaa ...sexy tuuuu....

razlyen78 said...

alamak...... eiba segan la pulak rasenye nak bergambar2 ni, mcmana pun akan ku jawab juga tag ni......