Tuesday, November 11, 2008

Award from WhiteTulip

Tak kenal maka tak cinta, tak cinta maka tiada lah cerita, bila tiada cerita, hidup rasa tak cukup sempurna, Bila rasa hidup tak cukup sempurna, terasa pula tiada ceria, Bila dah rasa tiada ceria, mulalah kesepian datang melanda, Bila dah kesepian datang melanda....eeeemmmpppp...tak tau nak rajin2 ke jengah blogger2....(apa eiba merepek niieeee.....?????)





Thanks pada whitetulip yang sudi beri award untuk eiba titipkan kat blog eiba yg cute miut niee..(hehehehehehehehehe perasaan sungguh!!)
Harap kemesraan kita di maya ini akan terus berkekalan...

1 comment:

whitetulip said...

salam eiba. thanx sudi publish munga aku yang tak seberapa itue...suker tawwww!!!