Wednesday, November 12, 2008

TAQ "WORKSTATION" DR KAMEZAIM

Dapat tag dari Kamezaim lama dah tak dapat tag dari kenkawan, rasa rindu lak..dan terubat rasa rindu ini bila Kamazaim bagi tag kat eiba...Tima Kasih awak....hehehehhehehe...Nak tau workstation eiba kan??? Cam nie laaahhh..bersepah..tak reti nak bagi lawa lagi cemana maklum laaa company construction....




Ini cara-cara atau peraturan dia :-

1) snap work station anda.
2) then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
3) iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
4) tengok contoh yang dibuat nih...
5) begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
6) sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
7) kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
8) tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..

Ini adalah 7 bloggers yang sentiasa mekar di hati ku dengan ingatan kalian yang selalu ku sayang, jangan lupa kita sambung kan lagi tag ini yaaaa :-

1. Ahmoi yang cute
2. Azie my sis
3. Kak Izan
4. KamarHati
5. Kak Tiny
6. Tok Ma
7. WhiteTulip

6 comments:

Suzi said...

apa lak bersepah...kemas dan cantiklah tu....

whitetulip said...

yeye!!kiter kena tag..(cam tak eklas jer nih, kih!kih!). wokey..nanti saya buat ah..huih..tantek la meja eiba yang 'bersepah' tue..kih!kih!

Kamezaim said...

salam eiba..terima kasih sbb sudi jwb..hehe

izan said...

eiba,

semoga mekar selalu.....apapun, k zan satukan dengan tag dari k ras ye..selamat malam..

Eiba said...

Wat semua...heheheheheheheh...hik..hik..hik...kuii..kuii...kuii...sawan tawa dah mai daaaaahh...

my little family said...

emmm...bila la MA nk dpt PC mcm tu ekk? hopefully next year leh la...kuikuikui..