Wednesday, November 5, 2008

Murahnya Rezeki...

Makan..makan...makan...itu lah yang dilakukan kat opis. Hampir setiap hari ader saja makanan yang di bekalkan samada dari staff sendirik ataupun dari supplier...Fuuuhhh...memang meriah. Apatah lagikalau mender tu free memang sodap kan???kan..???



Donut..oh Donut...tak tau nak pilih makan yang mana satu...siap main kira2 obesom lagi..so eiba pun pilihlah yg ader badam tuuuu...yang belah hujungggg tuuuu..nampak tak??? Sodap tuuu...



Walau tak berapa suka nak exposed diri sendirik..tapi sebab nak wat iklan donut...hehehehehehehe amik lah pics niee...tgh makan donut tawww..tu yg seronot semacam tuuu...



Seorg rakan sekerja, yang join keseronokkan bersama2 menikmati DONUT FREE..makan..makan...habih kan jerrr....tak pasal kang badan jadik cam donut...kuii..kuii..kuiii



Psssttttt....thanks to 1 of our supplier yg bagi donut yg sodap nieeee....

8 comments:

ku tak sempurna said...

hah... donut baru boleh kumakan... :D

pernah cuba j-co donut??? org kata tersangatlah sedap... tak pernah cuba... sbb everytime nak beli, que nyer bukan main panjang...

TokMa said...

eeeeeeeee!!!!! dapnyer donat tuh...! tapi tokma tak boleh amik manis2 lah, bukan ada penyakit tapi tak tahan lidah ni...manis bebenor tak leh masuk. Sweets pun jarang ler masuk mulut. Kalau nak makan donut tokma slalu beli yang kosong tak der sugar langsung tu (plain brown). Kalau banyak gula tu...jawabnyer kena telanjang dulu gulanyer tuh...hehehehehehehe.

izan said...

eiba...

macam2 kaler donut tu... sedap tak rasanya... , eiba... x ambik cuti tahun ker... dah nak hujung tahun ni...(k zan ingat nk pg berlibur lah..)

Kamezaim said...

wah..sedapnye donut tu..hehe untuk kamezaim xde ke?ala...nak yg warna hitam tu..hehe

whitetulip said...

Amboiiiii...sukernyer diee...!!!Haha..cam duta donut tapi, kena tambah sikit guna baking powder, kasi bulat lagi muka tuh...kih!kih!

"Selamat menikmati juadah yang tomey2 tuh..yummy...!!!"

Eiba said...

Kak izan nak kemana??? Berlibur???Fuuuhhh..eiba plan tahun depan laaa...Raya cina cam biasa bawa anak2 ku yg cute miut..menikmati dunia...nak pi sarawak...konon nya....plan ajer baruuu...hik..hik...

Eiba said...

Meh..mehh...semua..mai johor meh...kat sini memacam jenis donut ader dijual..sodap lak tuuu....

Mak Su said...

salam kenal.... dari blog whitetulip. saya mmg tak leh tgk donut, fobia, trus nak terkam