Wednesday, April 1, 2009

Goreng2 di petang yang hujan..

Hampir setiap petang hujan turun kat tempat eiba..sejuk dan kadang2 nak beku dah.. Bila hujan..mula lah mood kerja automatik meroyan...huh!! Rasa nak main hujan pulak..tapi..mengenangkan batuk yang masih tak berhenti..ku pendamkan saja hajat hati...

Ader colleque yang berbaik hati nak beli goreng2 petang nie..Tapi we all decide untuk collect 1 hinggit setiap orang..so balance nya "dia" lah bayar heehhehehehe...dan hasilnya..we all lepak dr 4.30 sampai balik..borak kosong..(x der maknanya...) Almaklum...Boss x der!! (sowie boss...sesekali...hik..hik..hik..)


Meriah kan???!!

5 comments:

ku tak sempurna said...

haaaiiippp..

tak baik tau, tunjuk makanan tp tak jemput org makan... :P

kecur liur tengok... :D

MaR~ said...

meriahnye kak, akk keje kt company ape ni kak?

engineering eh?akk pn bdg engineering gak ke?

hysMan.. said...

wooooo...
lazat2 blake wehhh...
menggigil lutut tgk goreng2 tu..
fuyoo..
payung kak??nak sikit??
kihkihkihh..
pekena lg dgn air teh panas..
wadohh..luntur sgala kotoran degil..
hahaaa..

hysMan.. said...

akak ku sayang..
anda kne tag..
sila lah yea..
haha..
:p

Eiba said...

Kih..kih...memang saja nak korang tgk jerr... Kalau nak belik sendirik k...

Hysman....tag akak??? uhuk..uhuk...KIV dulu yaaa...