Wednesday, April 22, 2009

....Biskut??? Really Yummy.....

Tertarik dengan satu email yang memperlihatkan pelbagai jenis biskut. Ya Allah..teruja sangat dengan hasilnya. So pada teman2 blog esp. yang rajin buat biskut2 nie..buat cake2 nie... Apa kata try wat biskut yang macam nie.. Fuiiyyyoo... Eiba akan jadi ur 1st customer...

...So enjoy the pics...















Biskut rerama nie, Eiba nak bagi kat my daughter..Afiqah..tentunya dia akan gumbira...
Tapi ader jual ker???
Buat????
Hahahahahahahaha.... Mimpi lah haku ketika itu....

5 comments:

vee said...

cantik n nampak mcm sedap kan..
issh..geram gile v tgk biskut2 tu ba..
klu eiba buat jgn lupa anta kat v ya..kecur pulak tgk..
very colourful...

ku tak sempurna said...

wahhh...

klu biskut camni punya lawa, tak tergamak nak makan...

tengok je la.. :D

MarLadyD said...

biskut cute..yg empunye blog pon cute...cute camni buat perhiasa jelah nampaknya..

Mak Su said...

nyum nyum. sedapnya! tapi takut! banyak gula

Eiba said...

Veee....kalau sedap di pandang...mmg sedap di makan...hehehehehehehehehe

KTS ...betul3x...haku sokong..mmg x tergamak nak makan kan???

Mar Lady D...memang kalau eiba wat perhiasan jerrr..kih..kih..kih...

Mak su ...jgn takut...cfm!! less sugar..(kalau eiba yg buat laaa) tp..dlm mimpi lah...