Wednesday, December 24, 2008

Cerita Ahad - 21.12.2008

Salah satu perkara yang Eiba paling suka buat, termasuk lah aktiviti family adalah melihat show esp kete laaa...tak tahu kenapa tapi paling tak suka pi soping..hehehehehehhehe..untung TB kan?? Kalau pi soping kaki cepat lenguh..tapi kalau pi tengok show..huh!! satu hari jalan pun tak rasa apa.

So, pada Ahad yang lalu, eiba sekeluarga pi lah Auto Show..pelbagai jenis kete2 mewah...YA Allah best sangat!!! Apatah lagi bila dapat test drive. HONDA JAZZ yang baru...fuiyyoooo...memang mengancam gillerrr... Agent tu kata..eiba memang sesuai sangat bawak..keh..keh..keh...tapi poket lak tak sesuai...rega dia???? Huiiiii....Lu fikir lah sendirik..... So u all layan lah pics kat sini yaa...



Korang agak kan..kalau kete wat cam nie, gerenti kena pecah kan?? lagik2 kalau parking kat tepi2 jalan kan??? Tapi menarik sangat...kalau dapat wat cam nie gamaknya modal ader sampai 20k tak??? Hehehehehehhe...membazir kan..wat u all think??







Antara kereta yang menarik minat ku, selain dari HONDA JAZZ laaa....huhuhuhuhuhu...



Antara kete sport idaman kalbu..selamba ajer angka adik dok dalam kete tu..hahahahahaha.. siap ader yang jeling2 manja jer masa we all pose kat kete tu..kih..kih..kih..tak kira..!! Nak gaks!!



Ehemp...Jgn tak caya, eiba sempat salam ngan Tengku Mahkota Johor. Org kata kalau serasi luck dia akan lekat kat kita..agak2 kalau peluk dia apa yang kita dapat ekk??? Hehehehehehehe..
(Gurauan ini terpaksa di tapis untuk elakkan dari sebarang salah faham..harap maklum...)



Kete2 drift nie, bukan untuk tatapan saja tawww... Ape pun..korang fikir lah yerrr...



Sekian lah entri kali ini. Tapi memang eiba sekeluarga enjoy sangat. Kenangan paling manes sekali bila dapat test drive HONDA JAZZ new edition tuuu....kang kalau u all taww..ader tempat2 yang boley test drive kete2 yg agak mewah nie..habaq mai kat eiba yerr...i like to test!!

4 comments:

ku tak sempurna said...

sapa la yg bawa keluar kereta2 ku itu... sungguh berani :P

terbalik la kita ni...
aku tak suka gi tgk show, esp kete...
klu sopping, seharian pun takpe... enjoyyyyyyyyy... :D

TokMa said...

Eiba, pandulah cepat keter tu, tokma nak tumpang....lelaju sikit...oooiiii berterbanganlah skarf 'coach' tokma...hehehehehe.

Azie said...

wooo ko merempit kt sini ya..mak call suh blk kenduri kawen tak p plak..bijak2 anak mak sorang nih...muahahahahahahhahaha sadis tul ko erk...kekekekekekekekeke..awat tak ajak p skali..org pon sukee gaks tgk..walau tak mampu beli pe salahnyer landing2 gesel2 kat keta pon jd ler hehehehhe

Eiba said...

Iyer ker?? Mak ader suh balik??? Ya Allah..lupa lah pulak..Sapa yang kawen yerk..??? Alamak...susah lah cam nieee..malu lah nak kol mak...

Jgn bgtau mak yerrr..hahhahahhahahahaha...