Monday, August 18, 2008

Weekend di Ayer Hitam Johor

Menghabiskan hujung minggu nie dengan mak long yang nak shopping kat Ayer Hitam Johor. We all pun amik kesempatan beli apa yang patut..Tapi terkejut gak tengok mak long membeli...Mak aiii...habih beratus2 hinggit. Soping tak hingat dunia. hehehehehehhehe.. Dengan bunga..pasu..tikar buluh lagi..huh..tak muat kete TB..nasib masih boley jalan lagi..






Adik cam biasa lah..amik Bear satu. Mak long yang belikan. Abang pun cam biasa dengan mainan ultraman dia tu...(nampak ajer mata si abang tuuu...) Tapi Mak long yang belikan walaupun eiba dah larang...alahaiii..nak wat cemana kan...hik..hik..hik...

1 comment:

sepi said...

salam eiba... hmm..lama akak tak g air itam. selalunya nak raya jer singgah carik bunga naik melilau mata tak tau nak pilih yg mana cantek... hehehe