Thursday, August 21, 2008

Dinner


Penat fikir nak masak apa.. Aduyaiii kul 8 nanti TB nak balik. Tak kan nak ajak makan kat luar lagi..hehehehhehehehe...apalah haku nie...mentang2 hujan jer kat pasir gudang, jadik agak lembab pulak lately..(cuaca yang di salahkan...hik..hik..hik..) Dalam kalut memikirkan nya..ini lah yang mampu kuhidangkan buat keluarga tersayang....





Sedap ker tidak belakang kira. Anak2 ku dan TB mesti bagi perabih. Kalau tak sure eiba merajuk punya..biasa lah..perah otak gak nak masak apa tawww..maklum lah..bagi orang yang kurang expert cam eiba nie kan, tak terror tapi asyik error jer...Makan jangan tak makan yerk..

2 comments:

my little family said...

sedapnya.......dah la posa ni...huhu

Eiba said...

Alamak...maaf yer..sabar jer lahh..dugaan tuuu....