Thursday, November 19, 2009

Hari Penyampaian Sijil & Anugerah - Tadika Pintar Cergas

15th November 2009 (Ahad)
8.00 Malam hingga 11.00 malam
TS HOtel Taman Scientex, Pasir Gudang, Johor



Acara penyampaian hadiah memang tak akan berseri tanpa persembahan anak2 yang comel berumur 4 hingga 6 tahun dari Tadika Pintar Cergas. Dan tak ketinggalan Eiqa juga mengambil bahagian dalam acara tersebut..(Adik ku pandai menari..menari menghibur hati..)



Antara pelajar yang menunggu giliran untuk membuat persembahan..Teringat masa zaman sekolah Eiba..Eiba pun memang suka masuk acara2 cam nie..Seronok dan rasa bangga gaks larr.. Skang da turun kat anak pulak..eeerrmmpp ....axtvt sehat cam nie..memang patut di teruskan..

Korang layan lah kemeriahan majlis tersebut dengan melihat gambar2 yang Eiba sediakan untuk tatapan umum yer.. Sila buat ayat sendiri yang bersesuaian ok..






Hikhikhik...yang kat depan tu..nampak tak yang pakai baju pink...hahahaha..tu lar Eiqa.sakan kan..(ambil perhatian..gambar kurang memuaskan..)



Yang ini lak Akmal..sebuk nak interframe gaks..hikhikhik...dia lak asik jaga adik nya..bimbang lah sangat adik nya ketempat lain..walhal dalam dewan tu jugak..sikit2 tanya adik mana..tu lar..sayang abang kepada adiknya kan???



Acara penyampaian hadiah..Sungguh tak terduga..dan memang tak sangka..pasal x der sesapa bagitahu..dan tak terfikir pun dihati..bila cikgu buat announcement "Tempat pertama adik Nur Afiqah Syazana" Lintang pukang Eiba ngan TB kedepan nak amik pics adik..Sungguh memang tak jangka..Sebab masa halfyear exam Eiqa dapat no. 6 (Eiqa baru 4 tahun yerrr...)

"Tahniah adik...Ibu dan ayah memang betul2 terharu sesangat... Harap adik akan terus berusaha untuk terus berjaya yaa...Tahniah dari Ibu & ayah untuk adik!!!"




Eiqa & Piala nya

6 comments:

ku tak sempurna said...

waaaaaahhh...
eiqa dpt no 1...

.
.
tapi gambarnya?? alamakk.... mmg kelam kabut betul nmpk nya...

hikksssss

Farhana said...

Wahhhh.. Congratsss untuk adik Eiqa.. Huhu.. Mmg sakan dia menari.. ;p

Memang besyyy bila time kcik2 dulu, mcm2 mende kita join.. Huhu.. ;)

Wondermom said...

tahniah utk eiqa.... eiqa kata dia nk hadiah.... hkhikhik....

izan said...

eiba,

seronoknya mama ni.... tahniah2. memang membanggakan .... mudahan eiqa akan terus maju jaya.

eiba dah fikir nak beri ganjaran apa....

bUdAk kEnTaNg said...

waahhhh!!!
terkesima saye lihat itu budak..hehehe... anak sapa la tu?? hehee...'
tahniah eiqa..waaa...
best2..tp mamanyer pon excited jugak tu..hohoho...

kak,TS Hotel blkg econsave dkt dgn poly tu yer?? kekekeke...slalu gak lepak situ time zaman muda2..hahaha..

vee said...

tahniah eiqa....semoga success selalu..
dpt hadiah apa dr ibu dgn ayah??