Saturday, February 27, 2010

Selamat Hari Lahir

Bulan Februari yang lalu pada 14hb 2. 2010, Ayah, adik bongsu ku dan juga adik ipar ku menyambut Hari lahir secara serentak di rumah Ayah ku di Kampung Lubuk Sipat. Rasanya tak terlalu lambat untuk Eiba mengentri di blog Eiba..maklum lah copy paste ahaks.. Apa saja.. Untuk Ayahnda tercinta, Eiba ucapkan selamat Hari Lahir yang ker 67 tahun..Semoga Ayah akan lebih dirahmati Allah. Di permudah kan rezeki Ayah dan sentiasa di tetapkan keimanan Ayah. Kami semua sayangggggg kat Ayah...



Buat adik bongsu ku..Semoga sentiasa dalam lindungan Allah Taalla, Jangan nakal2, di permudahkan rezeki, di sampaikan segala yang di hajati..Ingat..mak, ayah dan semua kaum keluarga nak hadiah taww tahun depan dari Cik su..ye???? Jangan lambat2 kumpul hadiah tuu Cik Su oiii....kitaorg tunggu nie..heheheheheheh...



Kek Besday yang di import jauh dari KL..hahahaha..Cik Su yang pegi amik..Thanks Cik Su.. Kek yang sedap dan mengujakan...Thanks my frend..



Besday Kek Dari Mama..Pergghhh Sedap sangat..cam rasa tiramitsu, rasa cheese kek pun ader..rasa ice cream kek pun ader gaks.. errr...mama nanti besday Eiba belikan yerrkk... hehehheehehe...



Sedikit doa selamat untuk family sahaja... Makan jangan tak makan...




So..kawan2..jumpa lagi di next n3 yaaa..banyak sangat nak citer nih..tapi masa jerk tak menyempatkan lagiiii....ieeeee....kalau n3 nya terlewat rasanya tak apa kan??? Btw..missed u all..

3 comments:

Ku Tak Sempurna said...

tak taula kenapa klu mknn warna biru rasa smcm nak makan... :D


rasa apa kapkek warna biru tu??

.
.



errr... maksud lain soalan tu adalah : bila lagi nak bg kapkek biru utkku ;D



selamat hari lahir semua
semoga berbahagia selalu

LadyD said...

biru!!!!!!!!!!my peberet kaler....



tuk aku nanti...


nak kaler ni gak ye,,,...

Eiba said...

KTS & Mar..sila bersabar yerr..nanti dapat sorang satu..heheheheheh...