Monday, February 8, 2010

Luncheon 2010

Hari Ahad yang baru berlalu, Syarikat Eiba mengadakan majlis Makan tengahari. Dress code "MERAH" So sesiapa yang nak attend mesti ader kaler merah lar..tak semestinya merah sangat..tapi boleh larrr..asal ader merah..or adik beradik merah.. Yang best nya Cabutan bertuah for Grand Lucky Draw adalah LCD Samsung..fuuhhh... Memang buka rezeki ku...

Kami sepakat nak memakai merah putih masa luncheon tuu...TB laks memang x baper suka kaler merah..puas ku desak..Untuk isteri kesayangan mu ini apa lah salah nya..(memang tak pernah ada baju merah!!)



Setelah berhari2 mencari..memang susah nak jumpa yang berkenan di hati..termasuk lah si Eiqa..lain dengan Akmal..."tak kisah lah ibu..apa2 saja..." memang bujang ku yang sorang itu tak memilih..best nyaaa... senang sikit...amik jer yang Eiba rasa berkenan...Dan hasil nya..kami sekeluarga ....Errmmppp...tengok macam nice kan???



Sempat lak..Eiba ngan TB posing berdua ngan TB..dan gambar ini di ambil oleh Eiqa..Boleh tahan gaks..heheheheheh...biasa larr...sesekali..bukan selalu pun amik pics cam nie kan..hehhehehhe.. Sayang kat TB..thanks yaa..pasal dapat luangkan masa bersama2 kami semua...muwwaaahhh...



Antara menu yang di hidangkan..huhuhu..memang pantang haku ngan menu cam nie...Pantang jumpa..habis lar muka ku selepas ini..this week memang seafood memanjang...huhuhuhu...dari hari ahad lepas sampai ahad nie..seminggu non-stop..hadoiii.. Korang Layan lah antara pics yang sempat di amik..actually ader 13 menu termasuk 1 dessert..layan..boss yang bayar...



Salah satu acara "lau Sang" dengan mencampurkan keseluruhan makanan..yang masam, masin manis..etc (memang macam2 rasa ..makan mentah..tapi errrrr..sedap gaks...) Itu lah asam garam kehidupan..kata nya larr...Eiba pun tak sure sangat...



Orang yang bertanggungjawap mengupaskan kulit ketam ngan udang..kang comot lak kalau Eiba yang buat..ekekekekke..thanks dear..hahahha...we all tinggal makan jerr...semua dah tersedia kat pinggan ku ngan anak2..caya lar TB..



Eiba & TB



Eiba ngan hadiah lucky draw..Dapat juice blender..waaahh pas nie sesapa nak minum juice leh datang rumah Eiba key?? Tapi buah sila bawak sendiri..hehehehhehee..


2 comments:

Ku Tak Sempurna said...

nak bawak buah rambutan laaaa...

.
.

boleh tolong blender kan??

:P

hikhikhik


.
.

psssttt : tolong pesan kat TB : dia nmpk hensem bl pki warna merah... :D


jgn jeles eh...

AHMOI said...

nsb jauh dr moi..klu dkt hari2 srh kak eiba bland wat juice