Friday, September 26, 2008

Selamat Hari Raya Buat semua Teman2 Blogger



Eiba mohon ampun dan maaf pada semua blogger2, teman2 seperjuangan eiba yang selama ini menyokong eiba walau dimana eiba berada. Terima Kasih kerana banyak membantu eiba erti hidup terutamanya suami eiba sendiri dan anak2 eiba. Kawan2 eiba terutama Kak Sepi, kutaksempurna yang kelakar aweks nie.., ahmoi, akak, azza yg cute, Ela, Suzi, Hazreen dan semua yang tak tertulis namanya kat sini, eiba nak dedikasikan e-card ini untuk u all. Boley lah download arrr. Click jer kat sini


4 comments:

Suzi said...

TQ eiba...beraya tu ingat2lah org kat perantauan ni hehehehe..

Eiba said...

Tulah suzi, tapi dimana2 pun sama, yang paling utama kita sendiri yg memeriahkan hari raya. Jgn lupa wat ketupat, masak rendang, sayur lodeh, sambal kacang,sate etc laaa...yuummmyyy..sedap tuuu...

Akak said...

Salam Eiba..

Akak ingin mengambil kesempatan nie utk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri & ingin mohon maaf andai ada salah & silap samada yg akak sedari maupun tidak...

ku tak sempurna said...

ihihihihihi...

selamat hari raya
maaf zahir TENAGA batin :P