Thursday, September 25, 2008

Lagi Card raya dari Kengkawan

Kad raya yang dikirim dari jauh. Dari Cik Ela kita. Tima Kasih Ela yer...Selamat Hari Raya untuk mu juga...Jaga diri bebaik serta keluarga semasa berhari raya. Semoga pertemuan denga keluarga kali ini lebih meriah....



Kad raya dari Cik Manis Azza, yang happy selalu, cantik dengan suit merahnya..menawan sungguh. Tima Acih Azza, Makan ketupat, tepusing tuuu(betul ker namanya??) baca bismillah tau. Diet jgn lupa kang naik 10kg lak..tak pasal kebaya merah tu tak muat hik..hik..hik..




Pssttt...Azza, kirim tepusing ngan serunding daging kat eiba aarrr..kat sini tak dak org yg nak wat utk eiba...huhuhuhuhuhuhu







3 comments:

ku tak sempurna said...

asik kad raya je... kuih raya tak dapat ke :D

Eiba said...

Tak der sapa lak nak bagi kueh raya laaa...tu yg terharu tuuu...

kot akak berminat nak bagi??apa salahnyer kan????

azza_irah said...

ekekek eiba..baru baca la..
terpusing tu mende..hehee..
leh je..post by emel ekk..

salam aidilfitri eiba..moga gembira di aidilfitri ini..