Saturday, March 27, 2010

Hadiah itu amat bermakna

Dah lama x terima hadiah... Langsung tak mengharap mana2 hadiah atau dari sesiapa pun. Tapi bila orang kata "sesuatu itu milik kita dan akan jadi milik kita" Eiba terima hadiah yang pernah berangan untuk membelinya..x beli bukan sebab x der duit. Tapi ntah lar...mungkin suka usha2 jer...jeling2 manja dan belek2 jer mender tu...Tanpa di duga petang semalam ianya nyata menjadi milik ku...argghhh...best nyaaa..thanks to my lovely hubby..walau pun harganya tak mahal..tapi memang amat di perlukan..nak isi tender nanti senang..huhuhuhuhu...





Eiba harap besday TB nanti eiba dapat belikan sesuatu yang dia suka. Tapi apa yer??? Aduiii...x tahu nak belikan apa..u all ada apa2 cadangan x??? Selain dari wallet, jam, minyak wangi, baju, pen, belt...mungkin sesuatu yang lebih bermakna??? Dah lar besday ngan anniversary selang sebulan jerk...huhuhuhu...bagi idea please....



3 comments:

Ku Tak Sempurna said...

tang nak bg hadiah kat lelaki ni mmg surrender.
.
.


.
.

tak tau nak bg apa kan...... bg voucher spa ok tak ??

;D

manje said...

salam eiba

hehe kit apon suke dpt hadiah nih
esp dari dia yg tersyg kan :)

um ngah mencari hadiah anniversari
jgk ni, tak tau nk bg apa huhu ~

Eiba said...

KTS - lelaki nak ker pi SPA i dun think so lar my hb nak ke SPA heheheheh

Manje - w'salam kita sama2 usaha fk kan eh?? kota ader bgtaw yaaa..