Monday, December 14, 2009

We & Weekend @ Water World Melaka

Bersama teman baik ku Mar LadyD nak menghabiskan masa bersama hari minggu, destinasi perjalanan kami adalah Water World, Alor Gajah, Melaka. Tengok muka ceria & gembira anak2 buat Eiba juga merasa gembira..Bukan nya selalu bawa anak2 jalan2.. Banyak rancangan..tapi asik tertunda jer..Maklum lah cuti sekarang dah x tally lagi ngan TB..nak wat cemana..masa yang ada itu lar kami habiskan bersama...

So, biarlah gambar ini bercerita yer..kalau nak upload satu2 pics nie..tak muat laaa blog EIba..nak wat clip..jari2 nie masih letih..hehehehehe....U all layan lah gambar2 nie dulu yaa...













Next n3, Eiba akan letak pulak pics we all kat banda Hilir yaa...laa nie..Eiba da nak layan tido pulak..hikhikhik...Ngantuk yang teramat larrr..Letih semalam tak habis lagi... Untuk MarLadyD thanks kerana sudi luangkan masa untuk kita bersama...


4 comments:

Wondermomcupcakes said...

gambar lg!!!!1

Eiba said...

Ekekekekkeeke...maner leh upload byk2..susah nanti kang..x per..x per kang Eiba bagi clip arr...

izan said...

eiba,

seronoklar.... anak k zan baru balik dari sana ikut pak usunya jalan2....

ceria2 semuanya..... dapat main air.

Eiba said...

Kak Izan..memang best kalau dapay main air..eiba anak beranak memang pantang...hikhikhik...memang suke berendam niee...