Monday, July 18, 2011

Birthday Party - Princess EiQa - 17.09.2011

Memenuhi permintaan Puteri tersayang, meraikan majlis hari lahir nya pada 17.07.2011 (Ahad).. Tarikh lahir sebenar pada 19.07.2011. Eiba nak ucapkan terima kasih pada TB, mak long, Cik azie, Cik Yana juga insan terSAYANG kerana membantu menjaya kan majlis ini.. Buat sahabat2 anaknda.. kawan2 Eiqa & Akmal, terima kasih kerana memeriahkan majlis ini.. Buat teman2 eiba & teman2 TB yang hadir.. terima kasih.. sekali lagi.. Kehadiran kalian & doa semua Eiba ucapkan jutaan terima Kasih. Semoga Allah saja membalas nya.. InsyaAllah..



Aktiviti pertama tentunya menghias ruang depan untuk majlis tersebut.. hikhik..sapa lar yang decoration.. kalau bukan diri sendiri.. Terima kasih untuk diri sendiri.. Tahniah Eiba!!



Gambar kenangan sebelum Majlis di mulai.. Errr.. tetamu sudah mulai hadir... Waaahh..tight nya masa...



Acara di mulakan dengan doa & nyanyian happy birthday utk Princess Eiqa..



Jamuan makan di mulakan.. semoga korang dapat makan apa yang ader yerr.. selamat menjamu selera...



& akhirnya.. Princess bersama hadiah dari teman2 yang hadir..



For you alls yang hadir.. terima kasih!! Juga pada Mr. andy, Mr. Ng, Juliana & Kak Dayang yang tak dapat hadir, namun mengirimkan hadiah buat my princess.. terima Kasih!!

4 comments:

Wondermomcupcakes said...

wahhhh. . . siap kad jemputan. . . grand nie. . . abis la eiqa. . . nnti sekolah darjah 1 dh x dpt buat besday party. . . hehehehe. . . . hepi besday eiqa. . . besau dh dia. . .

Eiba said...

X der grand maner pun...hihihi.. sekadar teman2 dia saja.. yuuppp dah besar.. 6 thn dah.. kejap jer kan..thn depan da drjh 1.. macam x percaya...

Ku Tak Sempurna said...

sampai ati princess eiqa tak jemput Kak KTS eh Acik KTS makan kek tu.

nak kek! nak kek! *sambil hentak2 kaki*



:P


selamat hari lahir eiqa. mintak hadiah besar kat mak tau

firmanpratama said...

Salam Kenal Ya Mbak